2012. augusztus 13., hétfő

2012. augusztus 12. MTK Budapest FC - Pécsi MFC-Matias 0-0

MTK Budapest FC – Pécsi MFC-Matias 0-0
2012. augusztus 12. Budapest, Hungária-krt, Hidegkúti-st. NB I. 3. forduló.1000 néző. 

Vezette: Kassai Viktor (Takács Gábor, Szalai Dániel – Berger József).
Sárga lap: Zseljkovics (23.), Krejci (44.), Szatmári (73.), Okoronkwo (90.).

forrás: MTI
MTK: Hegedűs Lajos – Wolfe, Kelemen Dávid, Dragan Vukmnir, Hídvégi Sándor, Zsidai László, Nikházi Márk (Lázok János 82’), Vadnai Dániel, Vass Patrik – Tischler Patrik (Balajti Ádám 53’), Csiki Norbert (Ladányi Tibor 66’). Vez. edző: Garami József.


PMFC: Dibusz – Causic, Fodor, Krejci, Zeljkovic – Horváth A., Szatmári Lóránd (Harsányi Zoltán 79’), Wittrédi (Nagy Olivér 61’), Akassou – Bajzát (Okoronkwo 61’), Grumic. Vez.edző: Supka Attila.


"Az MTK szakmai igazgatója, Garami József még pénteken lapunknak elárulta, nem szereti a Pécs elleni meccseket, hiszen ezer szál fűzi ehhez a klubhoz. Egy győzelem vagy egy vereség esetén biztosan egyik szeme sír, a másik nevet – hogy most milyen érzésekkel ballagott le a pályáról a döntetlent követően, azt nem tudjuk. Talán mindkét szeme mosolygott egy picit.
Csapatában sok volt a hiányzó, ennek ellenére nem kapott ki, pedig a PMFC-nek bizony sok lehetősége volt a gólszerzésre – ez egy MTK-s szemszögéből nyilván örömteli. Ugyanakkor pécsiként annak örülhetett, hogy korábbi klubja láthatóan jó úton halad, a Hidegkuti-stadionban is bátran futballozott, s közel állt a győzelemhez. Ami csupán azért maradt el, mert Wittrédiék vagy pontatlanul céloztak, s nem találták el a kaput, vagy ha mégis eltalálták, Hegedűs nem hibázott. Így látta ezt a pécsi vezetőedző, Supka Attila is.
– Itthagytunk két pontot a Hungária körúton – kezdte értékelését a szakvezető. – A játékunk megfelelő volt, rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és úgy számoltam, hat–hét ziccert puskáztunk el. Meg kellett volna nyernünk ezt a mérkőzést! Bízom benne, hogy a következő meccsen nem csak kidolgozzuk a helyzeteket, hanem értékesítjük is őket.
A következő meccs a bajnok Debrecen elleni hazai bajnoki…" (bama.hu)
forrás: Nemzeti Sport 2012. augusztus 13.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése