2017. július 28., péntek

2017. július 26. Kozármisleny FC - Pécsi MFC 0-1 (0-1)

Sajnos, 72 perc játék után vihar miatt félbeszakadt a mérkőzés, de a krónikás így is boldogan jegyzi be az évkönyvbe a pécsi győzelmet.

Kozármisleny FC - Pécsi MFC 0-1 (0-1) - 73-ik percben félbeszakadt.
2017. július 26. Kozármisleny, felkészülési mérkőzés, 500 néző.
Vezette: Zierkelbach Péter.
Gól: Frank 20'.
Sárga lap: Tar 50' ill. Koller 25'
forrás: facebook.com/pecsimfc
Kozármisleny FC:
Ipacs (Ivancsics, sz..) – Tar, Fiáth, Lantos, Kocsis – Hleba, Müllerlei (Petrovics, 64') – Horváth (Takács, 64.), Tóth M., Grabarics (Horvát G., 58.) – Városi. Edző: Németh Zsolt.
PMFC: Sólyom (Gőcze 71') - Puskás, Tóth (Fellai, sz.), Szabó, Turi (Lehota 71') - Koller (Rácz, sz.), Lehota (Füredi, sz.) - Wittrédi (Horváth P. 71'), Bata (Kónya D. 65') , Kiss (Károly 65') - Frank (Mojzer 71'). Edző: Márton Gábor.

Negyedik nyári edzőmérkőzését játszotta a pécsi csapat, amelyen a harmadik győzelmét érte el. A nyertes meccset akkor is elkönyveljük, ha az egyébként vihar és villámlás miatt a 72-ik percben félbeszakadt.

Szépen gyülekeztek a nézők a nemrég átadott mislenyi stadionban, amely kisebb, mint az újmecsekaljai, ám fedett lelátója révén alkalmas a harmadosztályú bajnoki találkozók megrendezésére. Így - amíg Márton Gábor a csapatot - a játékosok és a szurkolók a stadiont tesztelhették. Azért, ez a stadiontéma is megérne egy misét.

Az összeállításunk ismét hozott néhány meglepetést. Középhátvédként egy, a pécsi aranybányából érkezett "ismeretlen" fiatalember, Tóth Ottó játszott, és a középpályán is feltűnt két új arc, egyikük jól csengő, ismerős névvel: Lehota Bálint és Kiss Krisztián is az utánpótlás keretekhez tartozik.

S mit hozott a mérkőzés? A legfontosabb megjegyeznünk azt, hogy Frank Richárd gólja révén pécsi győzelmet. Gyűrték.gyömöszölték egymást a csapatok, mindkét kapu előtt volt helyzet, bár Sólyom Csabának ezúttal nem kellett bemutatni kivételes képességeit. Márton Gábor jó néhány játékosnak adott lehetőséget, s ahogy már fentebb említettük, ezúttal is bátran merített az utánpótlásból. Örültünk, hogy Wittrédi kezdi önmagát idézni, labdáinak szeme volt, s a második félidőben egy tanári átadásnál mi is csak csettintettünk. Később mindkét oldalon több csere volt, majd a felhők révén pályára vetülő baljós árnyak, na és a zivatar miatt Zierkelbach Péter - a két edzővel való konzultálás után - beszüntette a mérkőzést.

"Minden megkezdett meccs egynek számít" - tartja a statisztikusok igazsága, így nem tehetünk mást, mint elkönyveljük az újabb pécsi győzelmet a szomszéd kisváros reprezentatív csapat ellenében.

Edzői értékelések:

Németh Zsolt: https://www.youtube.com/watch?v=f8AasnqI27Q
Márton Gábor: https://www.youtube.com/watch?v=4IEcyMVyYbg

Csak a Munkás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése