2015. május 10., vasárnap

2015. május 9. Lombard Pápa TFC - Pécsi MFC-Matias 0-2 (0-0)

Lombard Pápa TFC – Pécsi MFC-MATIAS 0-2 (0-0)

2015. május 9. NB I. 27. f. Pápa, Perutz Stadion, 500 néző.
Vezette: Vad II. István (Tóth II. V, Bozó Z. – Szőts G., Nazsa T. – Huszár B.).

Branko Pauljevics
forrás: Nemzeti Sport, 2015. május 10.
Gól: Pauljevic (54.), Fröhlich (78.)
Sárga lap: Bogunovic (47.), Sluka (52.), ill. James (79.)

Lombard Pápa: Szűcs – Jagodics, Csizmadia, Bogunovic, Völgyi (Vankó, 59.) – Csilus (Pongrácz, 46.), Nagy T., Sluka, Randjelovic – Seye, Popin (Waltner, 69.)

PMFC-MATIAS: Poleksic – Horváth, Ojdanic, Balogh, Uzoma - James, Márkvárt - Pauljevic (Frank, 90.), Weitzer (Heffler 76.), Szatmári - Makriev (Fröhlich, 46.) Vezetőedző: Robert Jarni.

"Bizakodva, és jó hangulatban utazott a PMFC-MATIAS együttese Pápára. Nem is csoda, hiszen Szatmáriék egy hete a Fradi ellen szereztek értékes pontot, így az önbizalommal nem is lehetett probléma. Arról nem is beszélve, hogy egy pápai siker roppant értékes lehetett volna, hiszen ezzel a Pécs kicsit elszakadhatott volna a kiesőzónától.
Ennek megfelelően alakult az első félidő, hiszen a PMFC birtokolta többet a labdát, folyamatosan igyekezett Robert Jarni együttese nyomás alatt tartani a hazaiak kapuját. Jól mutatja a pécsi fölényt, hogy szűk tizennyolc perc alatt öt szögletet rúghattak Weitzerék. A legnagyobb helyzet Ojdanics előtt adódott, aki a Weitzertől kapott labdába piszkált bele a csukája orrával, de a pápai védők az utolsó pillanatban ki tudták vágni azt a kapu elől. Ennél közelebb negyvenöt perc alatt nem jutott a gólszerzéshez a Pécs, igaz a tegnap százötvenedik NB I.-es mérkőzésén szereplő Vukasin Polekszicsnek, a PMFC montenegrói kapusának egyáltalán nem kellett megmozgatnia magát.
A szünet után sem változott sokat a játék képe, továbbra is a piros-feketék támadtak többet, aminek az ötvennegyedik percben meg is lett az eredménye. Pauljevics a fél pályát végig sprintelve futott le mindenkit, majd egy csel után óriási gólt lőtt Szűcs kapujába.
Aztán kicsivel később megint főszerepet vállalt az első gól szerzője, hiszen az ő passzát továbbította a kapuba a cserként pályára lépő Fröhlich, ezzel pedig, bő negyed órával a találkozó vége előtt gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés.
Ez a győzelem sokkal többet érhet a pécsieknek a sikerért járó három pontnál, hiszen a tizenkettedik helyen álló Szatmáriéknak így már hat pont az előnyük a kieső helyen álló Haladás-Pápa duó előtt." (bama.hu)
forrás: Nemzeti Sport, 2015. május 10.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése