2015. január 24., szombat

2015. január 24. Pécsi MFC-Matias - Kozármisleny FC 0-1 (0-0)

Pécsi MFC-Matias – Kozármisleny FC 0-1 (0-0)

2015. január 24. Felkészülési mérkőzés, Pécs, PMFC-stadion, 100 néző.
Vezette: Ifj. Botló.

Gól: Puskás (86.).
Sárga lap: Fellai (45.).

PMFC-MATIAS (I. félidő): Gőcze - Nagy, Romic, Balogh, Tadejevic - Horváth - Weitzer, Márkvárt, Szatmári, Rácz – Makriev.
(II. félidő): Ipacs - Pókos, Causic, Ojdanic, Uzoma - James - Beke, Turi, Pejakovic, Heffler – Frank. Vezetőedző: Robert Jarni.

Kozármisleny FC (I. félidő): Sólyom - Erdős, Lantos, Fellai, Fenyvesi - Szabó - Cziráki, Lauer (Szabó P. 70.), Kovács, Kirchner - Tóth
Kozármisleny FC (II. félidő): Molnár - Erdős (Szabó M.). Lantos, Fellai, Fenyvesi - Szabó (Szabó P.) - Cziráki (Schmidt 65.), Lauer (Várda), Kovács, Kirchner (Nagy K.) – Puskás. Edző: Németh Zsolt.

"Elérkezett az, amire már mindenki nagyon várt. Végre mérkőzést játszott a PMFC! Igaz, ez még csak a „felkészülési” fajtából való volt, de a játékosok, és a klubért rajongók is örültek annak, hogy végre meccset lehet játszani, nézni.
A pécsiek Kozármisleny elleni kezdőjében ott volt mind a három téli igazolás, így természetesen a pénteken szerződtetett bolgár gólvágó, Dimitar Makrijev is csatasorba állt. Persze azért csodát nem lehetett várni tőle: alig-alig edzett együtt újdonsült társaival. Az első negyvenöt percben ez meg is látszott, hiszen csak elvétve találkozott a labdával. Ennek ellenére azt le lehet szögezni vele kapcsolatban, hogy az erőnléte, felépítése alapján egészen biztos hasznára lehet a csapatnak tavasszal. Ami a másik két újoncot illeti, a balhátvéd posztján szerepet kapó Mario Tadejevics szinte hiba nélkül oldotta meg feladatát, míg az apró termetű Weitzer játékát sokszor öröm volt nézni. Technikás megoldásaival, hajszálpontos átadásaival már most igazolta azt, amit Robert Jarni mondott vele kapcsolatban: a pécsi közönség egyik kedvence lehet, méghozzá nagyon gyorsan.
A második félidőben sort cserélt a hazaiak edzője, és a „B-csapatban” helyet kapott a bosnyák Branko Ojdanics is. A huszonnégy éves középső védő már egy hete készül a pécsiekkel, sorsáról azonban csak később fog határozni a szakmai stáb.
Ami pedig a meccset illeti: a túlnyomó részt fölényben játszó PMFC nem tudott a kapuba találni, így Puskás Zoltán gólja a lefújás előtt mislenyi győzelmet eredményezett." (bama.hu)

Nyilatkozatok:

Robert Jarni: – Az első félidőben jól néztünk ki a pályán, amit az edzéseken gyakoroltunk, azt viszont is láttam. A szünet után többet vártam a pályán lévő játékosoktól, de ezek a meccsek azért vannak, hogy javítani lehessen a hibákat.

Németh Zsolt: – Pozitívan értékelem a találkozót, nagyon hasznos és hajtós mérkőzést játszottunk a Péccsel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése