2014. december 10., szerda

2014. december 9. Szombathelyi Haladás - Pécsi MFC-Matias 1-2 (1-2)

Szombathelyi Haladás – Pécsi MFC-Matias 1-2 (1-2)

2014. december 9. Ligakupa nyolcaddöntő, visszavágó. Szombathely, Rohonci úti stadion. 500 néző.
Vezette: Szabó Zsolt (Ring Gy., Horváth Z. – Molnár A.)

Gól: Rocchi (41.), ill. Wittrédi (16., 31.).

Sárga lap: Jagodics 15’, Gaál 52’, Zsirai 83’, Czingráber 92’ ill. Lantos 21’, Nagy J. 92’
Kiállítva: Zamostny (91.).

Szombathelyi Haladás: Gyürü – Zsirai, Czingráber, Devecseri, Füredi – Jagodics, Iszlai – Török (Tihanyi, 64.), Szakály (Zamostny, 60.), Gaál – Rocchi. Vezetőedző: Szentes Lázár.

PMFC-MATIAS: Helesfay – Nagy J., Lantos, Causic, Mohl – Manjrekar, Frank (Kővári, 46.), Wittrédi (Horváth, 68.), Szatmári (Beke, 91.)– Fröhlich (Pejakovic, 78.), Rácz (Heffler, 63.). Vezetőedző: Robert Jarni.
Továbbjutott: a PMFC, 2-1-es összesítéssel.

"A PMFC-MATIAS labdarúgócsapata most olyan helyzetben van, hogy minden apró sikernek örülni kell.Ezek közé tartozik az is, hogy a piros-feketék Szombathelyen a Haladás vendégei voltak, s miután 2-1-es győzelmet arattak, továbbjutottak a Ligakupában a legjobb nyolc közé – az első mérkőzésen 0-0-s döntetlen született Pécsett. A következő körben már nehezebb dolga lesz Robert Jarni együttesének, ugyanis az MTK-val küzd meg a négy közé kerülésért.
Csoda volt egyébként, hogy egyáltalán le lehetett játszani a mérkőzést. A Haladás ugyanis szombaton is otthon fogadta a bajnokságban a Kecskemétet, s az esős idő miatt akkor alaposan „feltúrták” a pályát a futballisták. A szél azonban felszárította a gyepet, így nem volt akadálya annak, hogy megrendezzék a meccset.
Mint később kiderült, Wittrédi Dávid szempontjából ez egyáltalán nem volt lényegtelen. A középpályás ugyanis az első harminc percben két szép gólt is lőtt, amivel végre bizonyíthatta a horvát vezetőedzőnek, Jarninak, hogy sokkal több van benne annál, amit az utóbbi időben a bajnokikon nyújtott. A Haladás ugyan Rocchi révén még az első félidőben szépített, de többre nem futotta az erejéből, így a pécsiek jutottak tovább." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése