2014. november 2., vasárnap

2014. november 1. Dunaújvárosi Pálhalma ASE - Pécsi MFC-Matias 3-2 (0-1)

Dunaújvárosi Pálhalma ASE – Pécsi MFC-Matias 3-2 (0-1)

2014. november 1. NB I. 13. f. Dunaújváros, Dunaújváros Stadion, 1411 néző.
Vezette: Solymosi Péter (Berettyán P., Horváth Z. – Karakó F., Gaál Gyöngyi – Horváth R.).

Gól: Petneházi (55.), Böőr (79.), Godslove (82.) ill. Balogh (29.), Márkvárt (64.).
Sárga lap: Godslove (83.) ill. Causic (40.), Fröhlich (93.).

Dunaújváros PASE: Nagy G. – Villám, Lázár, Farkas, Csehi – Böőr (Muscat 87.), Petneházi (Godslove 75.) – Zsótér (Ribeiro 65.), Nikházi, Orosz – Sárközi. Vezetőedző: Dobos Barna.

PMFC-MATIAS: Poleksic – Nagy, Balogh, Romic, Mohl – Horváth, Causic (James 75.) – Wittrédi (Fröhlich 56.), Márkvárt, Szatmári – Kővári (Pölöskey 72.). Megbízott edző: Kulcsár Árpád.

"Nem, nem és megint csak nem. A bajnokságban úgy látszik semmi sem akar összejönni a PMFC-nek. Legutóbb, a Pápától elszenvedett hazai vereség Véber György állásába került, aztán – már Kulcsár Árpáddal a kispadon – a csapat kiejtette DVSC-t a Magyar Kupából. Sokan azt hitték, talán majd most elindulhat a szekér.
Nos, a szekér továbbra is csak zötykölődik, igaz még ezt is csak a jóindulat mondatja az emberrel. Tegnap délután a tabella utolsó helyén álló Dunaújváros látta vendégül a Pécset, és az első félidő alapján bizakodhattak is a piros-fekete szimpatizánsok. Igaz, hogy a hazaiaknak is akadt pár helyzete, de a vezetést mégis Balogh Béla szerezte meg egy szögletet követően. A szünet után aztán felgyorsultak az események. Petneházi révén egyenlítettek a hazaiak, de tíz percre sem volt szüksége Kulcsár Árpád csapatának, hogy visszavegye az előnyt, ezúttal Márkvárt révén. Aztán az utolsó tíz percben minden összeomlott, amit addig felépített a Pécs.
A vereséget még akár meg is lehet magyarázni, talán bocsánat is van rá. Arra már kevésbé, hogy tizenhárom forduló után csak tíz pontja van az együttesnek, és a kieső helyeket jelző képzeletbeli vonal, éppen ott húzódik Wittrédiék alatt." (bama.hu)

Nyilatkozatok:
forrás: Nemzeti Sport, 2014. november 2.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése