2014. február 20., csütörtök

2014. február 19. Pécsi MFC-Matias - Kozármislenyi FC

Pécsi MFC-MATIAS - Kozármislenyi FC 0-0 (0-0)
2014. február 19. Felkészülési m. Pécs, PMFC-pálya, 200 néző.

Vezette: Sipos Kata.

PMFC-MATIAS: Steer - Erdős, Fodor, Lantos, Hambuch - Horváth, Turi - Beke, Rácz, Zsdrál (Városi 65.) - Peric (Pölöskey 46.). Vezetőedző: Márton Gábor.

Kozármisleny FC: Helesfay - Kiss M., Fellai, Vattai, Fenyvesi (Petrók 76.) - Kovács, Fitos (Varga 76.), Szabó (Kovács D. 61.), Nagy - Vituska (Tóth D. 27.), Oláh. Vezetőedző: Eduardo Almeida.

"Ki van már éhezve a nép a focira. Ez érződött szerda délután is Újmecsekalján, ahol parádés időben a PMFC-MATIAS a Kozármislennyel játszott edzőmeccset. A szurkolói érdeklődés nem is annyira a mérkőzésnek szólt, hanem azért is jött össze körülbelül 200 ember, hátha valami újat hall az NB I-es klub helyzetéről. Kérdezgették is egymást a partvonal mellett a jelenlévők, de a jelent és főleg a jövőt illetően nem lettek okosabbak.
A pécsiek vegyes csapatot szerepeltettek, inkább azok léptek pályára a hátsó füvesen, akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak a felkészülés során. Tegnap többeket pihentetett a Lőrincz Emil–Márton Gábor edzőpáros, a trénerduó mindössze két cserét vonultatott fel.
A Kozármislenyben Sólyom kapus sérült, le sem vetkőzött. Miként Cziráki és Nagy K. sem, akik belázasodtak. Az NB II-eseknek van egy új igazolásuk, Toricska Rajmund szélső középpályás, Újpestről szerezték meg, szerdán leigazolták, ma érkezik új csapatába." (bama.hu)

Nyilatkozatok:

Lőrincz Emil: – A mérkőzéssel nagyobb terhelést kaptak azok, akik eddig kevesebb lehetőséghez jutottak. Ki így, ki úgy tudott élni vele.
Eduardo Almeida: – Mindkét oldalon volt néhány helyzet, a döntetlen igazságos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése