2012. május 5., szombat

2012. május 4. Pécsi MFC-Matias – Diósgyőri VTK 1-2 (1-2)

Pécsi MFC-Matias – Diósgyőri VTK 1-2 (1-2)
2012. május 4. NB I. 27. forduló Pécs, Újmecsekalja, PMFC-st. , 2500 néző.

Vezette: Németh Ádám (Szpisják Zsolt, Albert István – Fenyvesi Szabolcs).
Gól: Causics 10’ ill. Luque 2’, Tisza T. 45’.
Sárga lap: Scsepanovics (32.), Fröhlich (41.), ill. Rakovics (83.).
Szögletarány: 4-8.

PMFC-DVTK (bama.hu)
PMFC: Dibusz – Nagy J., Csausics, Todorovics, Marovics (Goia , 88.) – Simonfalvi, Regedei, Scsepanovics (Zseljkovics , 64.), Horváth Zs. – Fröhlich (Andorka , 76.), Bajzát. Vezetőedző: Mink Olivér.

Diósgyőr: Tajti (Rakaczki, 71.) – Vági, Vadász, Rakovics, Frizoni (Dobos, 93.) – Takács P., Abdouraman – Bacsa (Seydi, 69.), Sekour, Luque – Tisza. Szakmai igazgató: Szentes Lázár.

"Nem erre számítottunk! 
Az utóbbi hetek sikertelensége után minden pécsi szurkoló abban bízott, hogy végre megszakad a rossz sorozat, és nyer a PMFC. Vagy ha nem is győz, legalább megszakadnak a játékosok a pályán, minden tőlük telhetőt megtesznek a három pontért. És persze a tudásuk legjavát nyújtják.
Nos, utóbbi semmiképpen sem valósult meg. Nenad Todorovics ugyanis sokszor bizonyította, hogy ennél sokkal többre képes – most mégis úgy futballozott, olyan hajmeresztő hibákat vétett, hogy nem ismertünk rá.
De nemcsak ő volt a ludas. Csausics és Simonfalvi is csodálatos gyertyákkal „örvendeztette” meg a publikumot, a támadójátékban pedig gyakorlatilag szemernyi fantázia sem volt. A Bajzát Péternek szánt tucatnyi ívelésből egyetlen helyzet sem alakult ki – két védő őrizetében a csatár tehetett arról a legkevésbé, hogy nem jutott semmire.
Hogy valami szépet is írjunk: a három gól mindegyike szemet gyönyörködtető volt. És a Diósgyőr néhány akciója is tetszetősre sikeredett, látszott, hogy Tisza Tibor, Luque és Sekour is képzett futballisták.
Hasonlóakat azonban hiába kerestünk ezen a meccsen a pécsieknél. Szinte kivétel nélkül mindenki csődöt mondott, aminek nem is lehetett más végeredménye, mint újabb vereség." (bama.hu)
Nemzeti Sport, 2012. május 5.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése