2012. április 22., vasárnap

2012. április 21. Pécsi MFC-Matias - MVM-Paksi FC 1-2 (0-0)

Pécsi MFC-Matias – MVM-Paksi FC 1-2 (0-0)
2012. április 21. NB I. 25., forduló. PMFC-st. 2000 néző.

PMFC - Paks... Legalább Bajzát gólt lőtt...
foto: bama.hu
Vezette: Bognár Tamás (Lémon Oszkár, Viszokai László – Kovács Gábor Péter).
Góllövők: Bajzát 68’ ill. Hrepka 52’ és 71’.
Sárga lap: Csausics (54.), Paracki (63.), Todorovics (81.), ill. Bartha (40.), Vayer (56.), Fiola (86.). Szögletarány: 6-9 (3-4).

PMFC: Dibusz – Simonfalvi, Csausics, Todorovics, Kvekveskiri (Regedei , 75.) – Horváth Zs., Goia (Paracki, 58.), Zseljkovics, Demjén (Andorka, 67.) – Fröhlich, Bajzát. Vezetőedző: Mink Olivér.

Paks: Csernyánszki – Heffler, Éger, Gévay, Szabó J. – Fiola – Bartha (Magasföldi, a szünetben), Böde, Szatmári, Vayer (Kiss T. 85.) – Hrepka (Eppel, 90.). Vezetőedző: Kis Károly.

"Nem megy tavasszal a PMFC labdarúgócsapatának, a piros-feketék hiába játszottak most is hazai pályán, vereség lett a vége. Pedig talán most érdemelték meg a legkevésbé: a Paks elleni tegnapi mérkőzésen sok helyzetük volt, de a befejezések sehogy sem akartak sikerülni. A labda az Istennek sem akart a vendégek kapujába kerülni – persze ahhoz, hogy oda jusson, célozni is tudni kell. Például Demjén Gábornak, aki az első félidő utolsó pillanatában kihagyhatatlan helyzetben a világ végére lőtte a labdát…
Ilyesmi pedig az első osztályban nem fér bele – akinek ziccere van, annak értékesítenie kell. Mondjuk ezért tartják jó támadónak Hrepka Ádámot. A paksi csatár az 52. percben szép mozdulattal helyezett Dibusz Dénes kapujába, s máris meleg volt a pite a PMFC-nek. A piros-feketék szerencsére nem adták fel, mentek előre becsülettel, s bizony jobbára a vendégek térfelén pattogott, gurult a labda. Az Égerrel küzdő Bajzát Péternek pedig addig-addig ívelgettek a társak, míg az egyik beadás végre pontos volt, a csatár helyzetbe tudta hozni magát, s máris egyenlített.
Felcsillant a remény – de nem sokáig. A pécsi belső védők ugyanis ezen a meccsen nem álltak a helyzet magaslatán, újabb kapitális hibájukat ismét Hrepka használta ki. Ez pedig már sok volt. A hazaiak ugyan továbbra is mentek előre, ám újabb egyenlítésre már nem futotta erejükből, míg a B-középnél elszakadt a cérna: kaptak hideget-meleget a játékosok, sőt a vezetőedző, Mink Olivér is." (bama.hu)
Nemzeti Sport, 2012. április 22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése