2011. április 10., vasárnap

2011. április 9. Pécsi MFC - BKV Előre SC 0-1 (0-1)

Pécsi MFC – BKV Előre SC 0-1 (0-1)
2011. április 9. Pécs, PMFC-st. NB II. Nyugati cs. 21. f. 1.000 néző.
Három vereség... padlón?
Vezette: Berger József (Kiss Balázs, Szvetnyik Bence) 
Góllövő: Csopaki István 15’.
Sárga lap: Nagy O. (41.), Gyánó (90.), ill. Horváth A. (8.), Merczel (71.), Sebestyén (89.).

PMFC: Dibusz 5 – Regedei 5, Stark 6, Todorovics 5, Fodor 5 (Turi T. –, 67.) – Godslove 6, Pintér 5, Nagy O. 6 (Pavicsevics –, 78.), Kvekveskiri 5 (Horváth Zs. –, 61.) – Lovrencsics 5, Gyánó 4. Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

BKV Előre: Vezér 8 – Baranyai 6, Miklósvári 6, Makrai 6, Sebők 6 – Merczel 5, Horváth A. 6, Csikós 6, Ribi 6 (Pásztor –, 91.) – Faragó 5 (Sebestyén –, 84.), Csopaki 7 (Fazakas –, 93.). Vezetőedző: Soós Imre.

"Ezt valószínűleg a legrosszabb álmában sem gondolta volna Mészáros Ferenc. A PMFC nemrég kinevezett vezetőedzője ugyanis zsinórban a harmadik vereségét szenvedte el csapatával, ami azt jelenti, hogy a bajnoki aranyéremről lassan le lehet mondani.
Az első félidőben a gyorsan kapott gólt után nem is találtak magukra a piros-feketék, Fodor lövésén kívül nagy munkája nem is akadt Vezérnek. A második félidőben annál több: ezt a negyvenöt percet végigtámadták a pécsiek, de hiába. Az utolsó pillanatban mindig tisztázott egy vendégvédő, vagy éppen Vezér akadályozta meg a hazai gólszerzést.Pedig szombaton olyan együttes érkezett Újmecsekaljára, amelyet meg kellett volna verni. Mert bár a látottak alapján valóban nem rossz csapat a BKV Előre, jó néhány élvonalat megjárt labdarúgó futballozik Soós Imre gárdájában, de a PMFC a nevek és a körülmények tekintetében jóval a vendégek előtt jár. Sajnos egyben nem: játékban.
Talán Kiprich József sem hitt a fülének, amikor meghallotta ezt az eredményt. Gyirmóton lassan készíthetik a pezsgőket…Az újabb, zsinórban a harmadik vereséget hosszú ideig elég jól tűrte a közönség. Nem volt égszakadás, földindulás, mindenki tűrt – amíg tűrhetett. A végén aztán sokaknál elszakadt a cérna, Todorovics bénázásáért (a Dibusznak szánt hazaadásból szöglet lett) vastapsot kapott, volt aki a „Vissza a bányába!” felkiáltással adta a játékosok tudtára, hogy mit gondol róluk." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése