2011. március 21., hétfő

2011. március 20. Ferencvárosi TC II. - Pécsi MFC 0-2 (0-1)

Ferencvárosi TC II. – Pécsi MFC 0-2 (0-1)
2011. március 20. Budapest, Albert F. Stadion. NB II. Nyugati csop. 18. f. 200 néző.

Vezette: Bognár Tamás (Pápai Zoltán, Galán Roland)
Mészáros Ferenc vette át a csapat irányítását

Góllövő: Gyánó Sz. 27’, Eszlátyi István 70’. 
Sárga lap: Fülöp Noel 26’.

FTC II.: Mester – Sváb, Miljkovics (Papp, 58.), Pereira, Abdi (Nyilasi B., 66.) – Tóth A., Fülöp, Vattai, Antal (Varga B., a szünetben) – Pölöskei, Peszmeg. Vezetőedző: Lipcsei Péter.

PMFC: Dibusz – Nagy J., Stark, Todorovics, Fodor – Szcsepanovics, Pintér, Godslove, Wittrédi (Eszlátyi, 60.) – Horváth Zs. (Schultz, a szünetben), Gyánó (Pavicsevics, 79.). Vezetőedző: Mészáros Ferenc.

"Fontos győzelemmel mutatkozott be a PMFC kispadján az új vezetőedző, Mészáros Ferenc: a piros-feketék a Ferencváros második gárdáját verték meg idegenben, így maradtak a tabella élén.
Nem volt sok ideje Mészáros Ferencnek, a hétközi edzőváltás után vasárnap már bajnokit játszott a PMFC, ráadásul idegenben. Hibázni pedig nem szabadott, hiszen nagy a versenyfutás az első helyért, de a feladatot megoldották a piros-feketék: 2-0-ra nyertek a Ferencváros második csapata ellen.
– Az első félidővel nem volt gond, egy szögletből, amit azért tudtunk gyakorolni a héten, gólt szereztünk – értékelt a Dunántúli Naplónak a találkozó után Mészáros Ferenc. – Szünet után picit visszaálltunk, pedig nem ez volt megbeszélve, a Fradi, amelyben volt néhány visszajátszó az első csapatból, ebben az időszakban nyomott. De egy újabb pontrúgásból ismét betaláltunk, s ezzel eldőlt a találkozó.
A mérkőzést végleg eldöntő gólt a csereként beálló, mindössze húszéves Eszlátyi István szerezte. Nem is akármilyen találat volt ez, hiszen az alapvonal közeléből, szabadrúgásból tekert a felső sarokba. Amikor a buszon utolértük, s megkérdeztük tőle, hogy így akarta-e lőni, ezt válaszolta.
– Gólt akartam lőni – mondta Eszlátyi István. – Váratlan húzás volt, éreztem, hogy meg tudom lepni vele a kapust.
A fiatal játékosnak ez volt az első gólja a PMFC felnőtt csapatában, s a társak már jelezték, egy kis étellel meglephetné őket a héten. Eszlátyi elárulta, ennyit megér a gólja, vagy zsírosdeszkás, vagy pizzás „buli” lesz." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése