2011. március 13., vasárnap

2011. március 12. Pécsi MFC - Gold Sport-Kozármislenyi SE 1-1 (0-1)

Pécsi MFC - Gold Sport-Kozármisleny SE 1-1 (0-1)
2011. március 12. Pécs, PMFC-st. NB II. Nyugati cs. 17. f. 2500 néző.

Vezette: Szabó Zsolt (Kispál Róbert, L. Tóth Lajos). 
Góllövő: Gyánó Sz. 88’, ill. Petrók V. 36’.
Sárga lap: N. Todorovic 23’, Stark P. 30’, Nagy J. 37’, Lantos L. 85’ ill. Kovács T. 26’, Tasselmájer 78’, Petrók V. 90’.
bama.hu

PMFC: Dibusz – Nagy J., Stark, Todorovics, Pintér – Fodor (Horváth Zs., a szünetben), Lantos – Csovics (Ato, 50., Zsdrál, 75.), Wittrédi, Godslove – Gyánó. Vezetőedző: Kiss László.
 
Kozármisleny: Gőcze – Tasselmájer, Petrók, Fellai, Tóth Z. – Koplárovics, Kovács T. (Nagy E., 66.), Andruskó, Asztalos (Kiss M., 60.) – Koller, Laki (Vég, 78.). Vezetőedző: Márton Gábor.




"Régen láttunk ilyesmit, és nem csak azért, mert utoljára tavaly november közepén játszott otthon a PMFC: hosszú sor kígyózott egy-egy jegypénztárnál fél órával a Kozármisleny elleni bajnoki előtt. Szépen megtelt a stadion a kezdésre, a csodálatos idő sokakat kicsalogatott, s mindenki reménykedett, hogy élvezetes, jó meccset hoz az NB II-es baranyai rangadó.
Sajnos nem lett az belőle, s ezért csakis a hazai csapat okolható. A PMFC az első félidőben szinte értékelhetetlen teljesítményt nyújtott, talán ha két szép megmozdulásra futotta a pályán lévőktől. A mislenyiek bezzeg iparkodtak, de a nagy akarásnak nem nyögés lett a vége, hanem szemre is tetszetős, látványos játék, amiből ráadásul a 36. percben gól is született.
A félidőben változtatott Kiss László, mert belátta, hogy két védekező középpályással nehéz lesz fordítani, s eleinte úgy is tűnt, a felpörgő pécsi csapat előbb-utóbb egyenlíteni fog. A hazai fölény azonban nem hogy góllá, még helyzetekké sem érett, s a hajrában már az is benne volt a pakliban, hogy a vendégek egy gyors kontrából megduplázzák előnyüket. Nem így történt, Gyánó a 88. percben egyenlített, így döntetlen lett a vége.
A látottak alapján talán megérdemelte a PMFC az egy pontot, mert a második félidőben sokat tett érte, de ez a produkció elfogadhatatlan egy bajnoki címre hajtó, jól fizetett profikkal felálló csapattól. Mint a lefújás után kiderült, a szerencse azért nem pártolt el Kiss László együttesétől, a nagy rivális Gyirmót ugyanis kikapott Ajkán." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Kiss László: – Csak erőlködtünk, az ellenfél jobban játszott nálunk. Összességében az 1-1-gyel meg vagyok elégedve, a játékkal viszont nem.

Márton Gábor: – Gratulálok a csapatomnak, jól futballozott, győzelmet érdemelt volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése