2011. február 20., vasárnap

2011. február 19. Pécsi MFC - NK Osijek 2-2 (1-1)

Pécsi MFC – NK Osijek (horvát) 2-2 (1-1)
2011. február 19. Felkészülési mérkőzés. Beremend, 200 néző. 

Pécsi gólszerzők: Lantos (8.), Gyánó (58.)
Lantos Levente

PMFC: Dibusz (Sólyom) – Nagy J., Stark, Todorovics, Fodor (Csovics) – Pintér, Lantos, Godslove – Nagy O. (Wittrédi), Gyánó, Ato (Horváth Zs.). Vezetőedző: Kiss László.

"A bajnoki rajt nagyon közel van már Horvátországban, jövő héten folytatódik a pontvadászat az élvonalban. Talán ennek, no meg a hosszúra nyúló téli szünetnek volt köszönhető, hogy a szombati, Beremenden játszott PMFC – Eszék felkészülési meccsre egy busszal, több mikrobusszal és személyautóval mintegy száz horvát drukker érkezett.
Megjelenésükkel alaposan meglepték a szervezőket, akik nem számítottak ekkora érdeklődésre. Így hát arra sem voltak felkészülve, hogy megfékezzék a duhajkodókat: néhány vendégdrukker ugyanis nem bírt magával, randalírozott a stadionban.
– Nagy baj nem történt, néhány petárda durrant el, valamint bedobtak a futópályára három-négy széket – finomította a történteket Gettó Ferenc, a Beremend szakosztályvezetője. – Az látszott, hogy néhányan ittas állapotban voltak. Amikor láttuk, hogy mi történik, odamentünk hozzájuk, és kértük őket, hogy viselkedjenek normálisan, amire a vezérszurkoló ki is küldte a három-négy renitenst. A horvátokat végül a rendőrség egészen a határig kísérte. A pécsi klubbal egyeztettünk, a kárunkat meg fogják téríteni.
A mérkőzés egyébként döntetlennel zárult, mindkét csapat két-két gólt lőtt. A PMFC lőhetett volna többet is, tudtuk meg Kiss László vezetőedzőtől.
– Nagyon biztatóan játszottunk, több góllal kellett volna nyernünk – értékelt a vezetőedző. – Sajnos az első félidőben 1-0-ás vezetésünknél öt ziccert hibáztunk. A második félidőben pedig úgy kaptuk a második gólt, hogy sérülés miatt emberhátrányban voltunk, ugyanis már nem tudtam cserélni, az öltözőből pedig nem akartam visszahívni játékost.
A szakvezetőtől megkérdeztük, az eddig látottak alapján milyennek értékeli csapata felkészülését, s a maximalista, többnyire elégedetlen tréner meglepő választ adott: „Amit akartam, elvégeztük, többet kaptam, mint amit vártam.” (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése