2010. október 10., vasárnap

2010. október 9. Pécsi MFC - foci24.com-Kaposvölgye VSC 2-0 (1-0)

Pécsi MFC – foci24.com-Kaposvölgye VSC 2-0 (1-0)
2010. október 9. Pécs, PMFC-st. NB II. Nyugati cs. 9. f. 900 n. 

Vezette: Pánczél Krisztián (Viszokai László, Forgács Attila).
Góllövő: Wittrédi (24’, 55’.) 
Sárga lap: Regedei (60’), Gyánó (81’).
Wittrédi kétszer is bevette a vendégek kapuját

PMFC: Dibusz – Nagy J., Stark, Todorovics, Törtei – Regedei, Pintér A., Wittrédi – Lovrencsics (Eszlátyi, 90.), Csovics (Kvekveskiri, 70.), Nagy O. (Gyánó, 77.). Vezetőedző: Kiss László.


Kaposvölgye: Köllő – Pintér L., Menyhért, Vaskó, Horváth Á. (Namuquita, 73.) – Da Silva (Reszli, 85.), Kalmár B. (Fellai, 61.) – Balogh L., Huzmi, Ato – Shevel. Vezetőedző: Horváth Lajos.


"Több mint két héttel ezelőtt a Magyar Kupában ugyanez volt a párosítás, akkor 7-1-re nyert a PMFC. Most fogadni mertünk volna arra, hogy nem lesz hat gól a két csapat között – nyertünk volna.
A mérkőzés előtt jött a jó hír, miszerint a Gyirmót 3-1-re kikapott Szigetszentmiklóson, ami azt jelentette, hogy ha nyer Kiss László együttese, ismét a tabella élére áll. A sereghajtó Kaposvölgye ellen mindez nem tűnt kivitelezhetetlennek, s bár a mérkőzés elején nem pörgött úgy a PMFC, ahogy szokott, a 24. percben azért már egy góllal vezetett. Wittrédi Dávid talált a kapuba, akit régen láttunk már nagyon jól játszani, de úgy tűnik, ez az este az övé volt. Csapata az első félidő végén szinte percenként került helyzetbe, Köllőnek akadt dolga bőven, de ekkor még megúszta újabb gól nélkül.
Az 54. percben már nem volt esélye, megint Wittrédi bizonyította, hogy kivételesen jó a rúgótechnikája, s találatával el is döntötte a három pont sorsát. A Kaposvölgye ugyanis egészen a találkozó hajrájáig semmiféle veszélyt nem jelentett Dibusz kapujára, így esélye sem volt arra, hogy megfricskázza a bajnoki címre hajtó hazaiakat.
A PMFC tehát begyűjtötte a (kötelező) három pontot, amivel ismét az élre állt. A Gyirmótnak ugyan még van egy elmaradt meccse, de ha azt megnyeri, akkor is csak utoléri pontszámban a pécsieket, s legfeljebb jobb gólkülönbségével veheti majd át a vezetést." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése