2010. október 17., vasárnap

2010. október 16. Pécsi MFC - Budaőrsi SC 0-0

Pécsi MFC – Budaőrsi SC 0-02010. október 16. Pécs, PMFC-st. NB II. Nyugati cs. 10. f. 800 n. 

Vezette: Kiss Norbert (Kepe Arnold, Kulman Tamás). 
Sárga lap:
 Wittrédi (11.), Gyánó (84.), Todorovics (92.), ill. Horváth L. (25.), Farkas (67.), Melczer (87.), Sándor I. (90.).

Nem bírt el a budaörsiekkel a hazai csapat

PMFC: Dibusz – Nagy J., Stark, Todorovics, Törtei – Regedei, Wittrédi (Schultz, 54.), Pintér, Nagy O. (Kvekveskiri, 72.) – Lovrencsics, Csovics (Gyánó, 50.). Vezetőedző: Kiss László. 


Budaörs: Kozma – Pleván, Hegedűs, Csobánki, Mihályi – Lászka (Sándor I., 50.), Melczer, Horváth L., Farkas – Roni (Papp, 79.), Tüske (Márkus, 44.). Vezetőedző: Lucsánszky Tamás.


„Na, mi lesz?” – kérdezték a nyugati kapu mögött minden hazai meccsen ott ácsorgó drukkerek. Kettő-három lesz közte, válaszoltuk magabiztosan. Nana, jött a tamáskodó felelet.
Ahogy telt-múlt az idő a szombat esti bajnokin, úgy vált egyre valószínűbbé, hogy nekik lesz igazuk. A PMFC ugyanis nem kezdett magas fordulatszámon, s ami nagyobb baj, nem is tudott a későbbiekben felpörögni. Különösebb veszélyt nem jelentett az ellenfél kapujára, így elég unalmasan telt el az első negyedóra, aztán a következő, majd vége is volt a félidőnek.
Nem bírt a PMFC a vendég Budaörssel, játékosai nem találtak be az ellenfél kapujába
Kiss László vezetőedző persze érezte, hogy ez kevés lesz, szünet után előbb behozta Gyánót, majd Schultzot, végül Kvekveskirit is, de lehet, hogy ha Ronaldinhót cserélte volna be, ő sem segített volna. A hazaiak ugyanis továbbra is tompán, fásultan tették a dolgukat, míg a felbátorodó vendégek egyre veszélyesebbek lettek. Roni kapufájánál már a szerencsére is szüksége volt a PMFC-nek, hogy szégyenszemre hazai pályán ne kapjon ki. Végül nem szenvedett vereséget, de ez a döntetlen felért egy fiaskóval." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése