2009. augusztus 2., vasárnap

2009. augusztus 1- Pécsi MFC - Szentlőrinc-PVSK SE 10-0 (6-0)

Pécsi MFC – Szentlőrinci SE-PVSK 10-0 (6-0)
2009. augusztus 1. Pécs, PMFC-st, 50 néző, felkészülési m.
Botos Antal, vezetőedző

Vezette: Albert Gábor.
Góllövő: Gyánó Sz. (4), Lovrencsics (4), Horváth Zs, Kecskés T.

PMFC: Hegedüs – Regedei (Nagy J.), Sütő, Lantos (Gulyás M.), Szamosi – Nagy O. (Törtei), Horváth A. (Stark), Kecskés (Bodó), Szabó L. (Berdó) – Gyánó (Horváth Zs.), Lovrencsics. Edző: Botos Antal.

Szentlőrinc: Horváth Gy. (Nagy V.) – Molnár, Tamás L., Kalmár, Krász – Leipold, Müllerlei (Berkics), Somogyi (Tóth A.), Lóth – Zrínyi, Pincehelyi. Edző: Kovács Imre.

„Lefújhatod!” – szólt a nézőtéri utasítás a tizedik hazai gól után Újmecsekalján, de természetesen a játékvezető kivárta a hivatalos végét. Persze, a szentlőrinciek jobban örültek volna, ha hamarabb és nem közte tíznél fújja le a bíró a meccset, mert akkor szalonképesebb lett volna a vereségük.
– Hat kezdőemberünk hiányzott, nem is kellett volna elvállalnunk ezt a mérkőzést – hallottuk Kovácsevics Csabától, a Szentlőrinc-PVSK szakosztályelnökétől. Bár az edzőmeccsek eredményei miatt nem kell a Dunának menni, de megjegyezte: „Kínos!”
A pécsi csatárok jó formában voltak: Gyánó Szabolcs és Lovrencsics Gergő 4-4, Horváth Zsolt és Kecskés Tamás pedig 1-1 gólt szerzett. Pályára lépett a mérkőzésen Stark Péter is." (bama.hu)

Megjegyzés: a Szentlőrinc SE és a Pécsi VSK közös csapatot indított a bajnokságban a Szentlőrinci SE jogán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése