2009. május 4., hétfő

2009. május 3. Pécsi MFC - FC Ajka 1-1 (1-1)

Pécsi MFC – FC Ajka 1-1 (1-1)
2009. május 3. Pécs, PMFC-st. 1.000 n. NB II. Nyugati cs. 24. forduló.

Vezette: Oláh Gábor (Kis Zoltán, Varga Ferenc).
Szalai Tamás egyenlített
(forrás: bama.hu)
Gól: Szalai 27’ ill. Gunther 12’.
Sárgalap: -.

PMFC: Herbert – Simonfalvi, Lantos, Szabados, Présinger – Wittrédi (Lovrencsics, 60.), Sipos, Szalai, Koplárovics (Kulcsár, 74.) – Fónai, Gyánó (Horváth Zs., 70.). Vezetőedző: Róth Antal. 



Ajka: Jánosa – Pothárn (Szöllőskei, 87.), Pákai, Kaj, Hornyák (Kovács G., a sz.) – Gyűrűsi, Imre, Manganelli, Gunther, Szabó L. (Csörnyei, 79.) – Mihalecz. Vezetőedző: Artner Tamás.

"Vasárnap este csak egy döntetlenre futotta az Ajka ellen. A vezetést a Veszprém megyeiek szerezték meg a mérkőzés első felében, majd Szalai Tamás szépített. A második félidőben számos PMFC helyzet maradt ki.A nézőtérről nagy fütty, és a …va gyenge! rigmus kísérte a pécsi csapatot az öltözőbe a lefújás után. Valóban nagy csalódást okoztak a piros-feketék azzal, hogy nem tudták legyűrni az Ajkát. Bár a második félidőben szinte végig a vendégtérfélen volt a labda, s a hazaiak a szögletek terén is messze ellenfelük fölé kerekedtek, győzelmet érő gólt nem tudtak szerezni.
A klub tulajdonosa, Matyi Dezső láthatóan dühösen vette tudomásul a történteket, s Róth Antal vezetőedzőnek valószínűleg ki kellett állnia este néhány nagyon kellemetlen percet." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Róth Antal: – Ugyanazzal találkoztunk, amivel szoktunk: szervezett, fegyelmezett csapatot kellett volna feltörnünk, ami nem sikerült.

Artner Tamás: – A csapatom hozzáállásának, akaratának, fegyelmezettségének köszönhető, hogy egy jobb csapat otthonában ilyen eredményt értünk el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése