2009. április 26., vasárnap

2009. április 25. Kaposvölgye Vállalkozók SC - Pécsi MFC 1-1 (0-1)

Nemzeti Sport, 2009. április 26.
Somogyi Hírlap, 2009. április 26.
Kaposvölgye Vállalkozók SC – Pécsi MFC 1-1 (0-1)
2009. április 25. Nagyberki, 700 n. NB II. Nyugati cs. 23. f.

Vezette: Németh Ádám (Farkas Balázs, Varga Ferenc).
Góllövők: Szűcs L. 47’ ill. Berdó B. 38’.
Sárgalap: -.

Kaposvölgye: Deli – Jagodits, Udvari (Nagy, 25.), Vaskó, Juhász – Szabó, Szűcs, Kalmár (Mogyoróssy, 74.), Ato (Fodor, 67.) – Kardos, Godslove. Vezetőedző: Horváth Lajos.

PMFC: Herbert – Nagy J., Kovács G., Szabados, Kulcsár – Berdó (Koplárovics, 60.), Lantos, Schrancz (Szalai, 60.), Fónai – Wittrédi, Gyánó (Horváth Zs., 74.). Vezetőedző: Róth Antal.

"Önmagában az is rendben van, hogy a PMFC egy pontot szerzett a Kaposvölgye ellen, hiszen a tabella ötödik helyezettjénél vendégszerepelt. Az viszont kellemetlen tény, hogy eközben a riválisok szorgoskodtak, nyert a Gyirmót, a Pápa és a Tatabánya is, s bizony nagyon-nagyon sűrű az élboly. Berdó Balázs góljával vezettek a pécsiek, de sajnos az ellenfél rögtön a második félidő elején egyenlített, újabb gólt pedig már nem tudott lőni Róth Antal csapata.
– Az első félidőben volt négy helyzetünk is, de sajnos csak egyet tudtunk kihasználni, szünet után pedig már nem kerültünk ziccerbe – mondta Wittrédi Dávid, a pécsiek támadója. – Valóban nagyon szoros az élmezőny, ami nem lep meg, de jó lenne, ha minden csapat állandóan mögöttünk lenne. Ehhez kellett volna most a három pont – tényleg, tippelhetett volna győzelmet is!" (bama.hu)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése