2008. október 5., vasárnap

2008. október 4. FC Ajka - Pécsi MFC 0-3 (0-1)

Berdó Balázs
FC Ajka – Pécsi MFC 0-3 (0-1)
2008. október 4. Ajka, 800 néző. NB II. Nyugati cs. 9. forduló.


Vezette: Kovács Gábor Péter (Viszokai László, Beidek Attila).
Gólszerzők: Szabados (45.), Fónai (55.), Berdó (90.).
Sárga lap: Badics 7’, Grőber 55’, Imre 57’, Manganielli 74’ ill. Törtei 37’, Wittrédi 81’, Berdó 90’.

Ajka: Grőber – Badics (Pothárn, 60.), Subicz, Pákai, Hornyák – Manganelli, Gunther (Szöllőskei, 60.), Imre, Szabó L. – Mihalecz, Csörnyei. Vezetőedző: Artner Tamás.

PMFC: Herbert – Simonfalvi, Lantos, Szabados, Törtei (Nagy O., 39.) – Berdó (Luczek, 90.), Szalai, Sipos, Fónai – Horváth Zs., Lovrencsics (Wittrédi, 73.). Vezetőedző: Róth Antal.

Nemzeti Sport, 2008. október 5.
"A pécsi csapat sikeréért szorítók végre örömmel nézhetnek a tabellára: a PMFC ajkai győzelmének, no és persze a Gyirmót hazai vereségének köszönhetően végre utolérte az éllovast. Igaz, az első helyre még nem tudott fellépni, hiszen a Gyirmót gólkülönbsége jobb, de legalább ledolgozta hátrányát.
A jelenlegi listavezetővel kapcsolatban egy érdekes hír: bár csak a PMFC és a Pápa szeretne „hivatalosan” bajnok lenni, úgy hírlik, a gyirmótiak is szívesen nyernének bajnokságot, hogy aztán valamilyen úton-módon Sopronban legyen újra élvonalbeli futball…
Az ajkai bajnokin a harmadik gólt Berdó Balázs lőtte. A középpályás valószínűleg nem csak a három pontnak, hanem a góljának is nagyon örült, hiszen nem sokszor talál be az ellenfelek kapujába.
– Már nagyon vártam, hogy gólt szerezzek, hiszen a Barcs ellen is volt helyzetem, de kihagytam, és nagyon bosszús voltam – mondta a Honvédtól „hazaigazoló” játékos. – Jobbak voltunk az Ajkánál, végig mi domináltunk, a három gól mellett még rúgtunk három kapufát is.
A közelmúltban Matyi Dezső, a klub elnöke-tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy a bajnoki cím úgyis ki lesz verve a csapatból. Tényleg úgy kell kiverni belőle? – kérdeztük Berdó Balázst. „Nem kell ezt kiverni belőlünk! Eltelt kilenc forduló, és a Tatabánya elleni mérkőzést kivéve mindegyik meccsünkön volt legalább hat-hét helyzetünk. Csak a ziccerek értékesítésén kell javítanunk. Miénk a legjobb csapat, meg fogjuk nyerni a bajnokságot” – jött az optimista válasz." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése