2008. október 2., csütörtök

2008. október 1. Paksi FC - Pécsi MFC 0-1 (0-0)

Paksi FC – Pécsi MFC 0-1 (0-0)
2008. október 1. Paks, ? néző. Ligakupa, C-csop. 1. forduló.
Tolnai Népújság, 2008. október 2.)

Vezette: Sulyok Gergely (Kispál Róbert, Ring György).
Góllövő: Lovrencsics 63’.
Sárga lap: Weitner 25’, Mészáros 30’, Vári 63’.
Kiállítva: Molnár Z. 85’.

PaksPokorni Péter – Vári Barnabás, Molnár Zoltán, Salamon Miklós, Csehi Tamás (Bohner Roland 87’) – Weitner Ádám (Pap Roland 60’), Szabó János, Mészáros István (Tamási Gábor 46’), Báló Tamás – Buzás Attila, Márkus Tibor . Vezetőedző: Gellei Imre 



Pécs: Sólyom Csaba – Berdó Balázs (Bodó Péter 87’), Wittrédi Dávid (Fónai Balázs 69’), Nagy Olivér, Nagy Adrián, Finta Zoltán, Lovrencsics Gergő (Horváth Zsolt 74’), Szabó Norbert (Simonfalvi Gábor 69’), Luczek Dávid, Tamás László, Arnold Zoltán.
Vezetőedző: Róth Antal 

"Az első fél órában mindkét csapat kereste a fogást a másikon. A hajrában a Paks magára talált, és Márkus, majd Csehi révén is gólt lőhetett volna. A fordulást követően már a PMFC előtt is adódtak helyzetek, amelyek közül az egyikből Lovrencsics be is talált a kapuba. A Paks négy-öt nagy ziccert is elhibázott (Sólyom kapus kiválóan védett), igaz, a 84. percben akár meg is duplázhatta volna előnyét a Pécs, de Nagy Olivér a felső lécre lőtte a Horváth Zsolt buktatásáért (Salamon volt a vétkes) megítélt 11-est. A reklamáló Molnár Zoltánt a a 85. percben piros lappal kiállította Sulyok játékvezető." (Tolnai Népújság 2008. október 2.)

MESTERMÉRLEG:

Gellei Imre: - Volt utánpótlás-játékosomnak, Sólyomnak a mai napon nem lehetett gólt lőni. Ezzel együtt csapnivaló volt a helyzetkihasználásunk.

Róth Antal: – Nagyon örülünk az idegenben elért győzelemnek, a mérkőzés képe és a helyzetek alapján a szerencsének is köszönhetjük a sikert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése