2008. augusztus 31., vasárnap

2008. augusztus 30. Pécsi MFC - Budaörsi SC 2-1 (1-1)

Pécsi MFC – Budaörsi SC 2-1 (1-1)
2008. augusztus 30. Pécs, PMFC-st. 1.800 n. NB II. Nyugati cs. 4. forduló.
Nemzeti Sport, 2008. augusztus 31.


Vezette: Berger József (Forgács Attila, Beidek Attila).
Góllövő: Lovrencsics 35’, Szalai T. 90’ ill. Nagy R. 26’.
Kiállítva: Kulcsár 74’ ill. Nagy R. 63’. (sárga lap nem volt)

PMFC: Herbert – Simonfalvi, Lantos, Szabados, Kulcsár – Berdó, Szalai, Fónai (Horváth Zs., 69.), Sipos, Koplárovics (Nagy O., 69. p.) – Lovrencsics (Törtei, 84.). Edző: Róth Antal.

Budaörs: V. Babócsy – Csengő, Kollár, Végh, Mihályi – Lászka (Bencze, 88.), Varga D., Nagy R., Tüske (Németh T. 90.), Farkas Á. – Farkas J. (Lalusz, 68. p.). Edző: Lucsánszky Tamás.

"Nagyon jó mérkőzés volt, sok eseménnyel. Három gól, két kiállítás, izgalmak az utolsó pillanatig, győztes találat a legeslegvégén – szóval ez kell a szurkolóknak.
A második félidőben temérdek helyzetet dolgozott ki és hagyott ki a PMFC, igazságtalanság lett volna, ha a Budaörs kihúzza döntetlennel. A szerencse ezúttal a pécsiek mellé szegődött, de ezért sokat is tettek.
Jellemző, hogy 14-2-re volt a szögletarány a baranyai együttes javára, amely a két gólján kívül két kapufát is rúgott.
„Rocsó! Beférsz a csapatba!” – kiabálta egy türelmetlen szurkoló 1-1-nél, a második félidőben. Alighanem a végére ő is megbékélt a PMFC-focistákkal, és tapssal köszöntötte a győzelmüket. Róth Antal bemutatkozása jól sikerült." (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Róth Antal:
– Megérdemelt a győzelmünk, habár sokan az utolsó pillanatban elért győztes gólunk miatt azt hihetik, szerencsésen nyertünk. A játékosok hozzáállása példaértékű volt, a helyzetkihasználásunkon kell még javítani.

Lucsánszky Tamás
: – Nagyon jó mérkőzés volt. A második félidőben csak a védekezésre tudtunk összpontosítani. Ugyan a pécsiek a legvégén lőtték győztes góljukat, mégis rászolgáltak a győzelemre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése