2008. augusztus 25., hétfő

2008. augusztus 23. Bajai LSE-Kalo MÉH - Pécsi MFC-Pécs Pláza 2-1 (1-0)

Bajai LSE-Kalo MÉH – Pécsi MFC 2-1 (1-0)
2008. augusztus 23. Baja, Városi sporttelep, 1.000 néző, NB II. Nyugati cs. 3. forduló.

Petőfi Népe, 2008. augusztus 25.
Vezette: Solymosi Péter (Talács Gábor, Gyürüsi Gábor).
Góllövő: Roni 7’, Sziegl 68’ ill. Lantos 52’.
Sárga lap: Sztojanovics (16. p.), Szalai (68. p.), Roni (76. p.), Nagy O. (80. p.).

Baja: Viniczai – Sztojanovics, Mitasz, Zsók, Jenei – Trucz, Lógó - Hernády ( László, 74. p.), Roni, Rozsi (Szeigl, 63. p.) – Kohány (Gyenei, 84. p.). Edző: Goretich Gábor.

Pécsi MFC: Herbert – Sipos, Szabados, Finta, Lantos – Nagy O., Szalai, Fónai (Szabó N., 66. p.), Kulcsár – Berdó (Megyesi, 77. p.), Lovrencsics (Koplárovics, 84. p.). Edző: Nagy Tamás.


"Hiába játszott mezőnyfölényben a PMFC, a Baja jól megszervezte védekezését, közepén jól tömörült, a széleken pedig remekül zárt az újonc védelme. Az első félidőben többször került helyzetbe a PMFC, ám a pontatlanul céloztak a támadók, illetve Viniczai bravúrral mentett. A szünet után már nem volt annyira veszélyes a vendégek játéka.
A vendégszurkolók egy csoportja a szünetben ököllel esett a maroknyi bajai ultrának. Mindezt a biztonsági szolgálat emberei tétlenül szemlélték, majd a rendőrök megérkezése után nyugodtak meg némileg a kedélyek. A balhé miatt Solymosi játékvezető mintegy 10 perccel hosszabb szünetet rendelt el a két félidő között. " (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:

Goretich Gábor: – Van helyünk ebben az osztályban, ezt ma bebizonyítottuk. Maximálisan végrehajtottuk taktikánkat.

Nagy Tamás: – Az első félidőben benne hagytuk a mérkőzésben a lehetőségeket, a másodikban eltűnt belőlünk az, ami egy csapat erősségét jelenti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése