2008. május 2., péntek

2008. április 30. Pécsi MFC-Pécs Pláza - FC Felcsút 1-1 (0-0)

Nemzeti Sport, 2008. május 2.
Pécsi MFC-Pécs Pláza – FC Felcsút 1-1 (0-0)
2008. április 30. Pécs, PMFC-st. 800 néző, NB II. Nyugati cs. 25. forduló.

Vezette: Szabó Zsolt (Kispál Róbert, Gyarmati II. Tibor).
Gól: Kulcsár (11-es) 83’ ill. Móri 60’.
Sárga lap: Kulcsár Á. 32’ ill. Ribi 38’ Móri 41’ Trampler 82’, Venczel 90’.

PMFC: Farkas – Simonfalvi, Lantos, Szabados Kulcsár – Fónai, Sipos J., Törtei (Németh Zs. 71’), Wittrédi (Luczek 54’) – Horváth Zs., Lovrencsics (Nagy O. 32’). Edző: Nagy Tamás.

Felcsút: Kozma – Szalai, Tamási, Trampler, Makrai – Ribi (Imrik 54’), Gálos, Domján, Venczel – Móri (Noah 76’), Varga I. (Disztl D. 68’). Edző: Szíjjártó István.

"Lehetnének kicsit figyelmesebbek is a pécsi sportvezetők. A PMFC labdarúgó- és a PVSK-Expo Center Pécs kosárlabdacsapata ugyanis „természetesen” egy időpontban játszotta le soros bajnokiját szerdán, így a szurkolóknak választaniuk kellett, melyiket nézik meg. Ahelyett, hogy egymás után kettőn drukkolhattak volna.
Mindenesetre aki a focimeccsre voksolt, a hajráig biztosan nem rágta le a tíz körmét. Sőt, valószínűleg egyet sem. Elég unalmas, kevés helyzetet hozó mérkőzés volt, pedig két, az élbolyba tartozó gárda csapott öszsze. Persze gólt láthatott volna a közönség már az első félidőben is: Lovrencsicset úgy rúgta fel hátulról a 16-oson belül az egyik vendégvédő, hogy messze hallatszott a csattanás, és az eset még a lelátón ülőknek is fájt. Szabó Zsolt játékvezető azonban teljesen érthetetlenül továbbot intett, pedig a pécsi csatárt úgy eltalálták, hogy le is kellett cserélni. Szünet után is hiányzott a PMFC játékából az a könnyedség, ötletesség, amit korábban szívesen láttak a szurkolók, s bár a felcsúti gólra Kulcsár büntetőből válaszolni tudott, nyilvánvaló: immár alig akad hadra fogható csatár a piros-feketéknél, e nélkül pedig nehéz lesz szép bajnoki hajrát produkálni." (bama.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése