2007. augusztus 19., vasárnap

2007. augusztus 18. Komlói Bányász SK - PMFC-Pécs Pláza 2-1 (1-0)

Komlói Bányász SK – Pécsi MFC-Pécs Pláza 2-1 (1-0)
2007. augusztus 18. Komló, Kökönyösi p. 2.300 n. NB II. Nyugati cs. 2. f.

forrás: pécsinapilap.hu
Vezette: Arany Tamás (Nagy Imre Attila, Makkosné Petz Brigitta). 
Góllövő: Szabó Cs. 24’, Müllerlei 58’ ill. Lengyel R. 62’.
Sárga: -.
Szögletarány: 2-10 (1-4).
Komlói Bányász: Kovácsevics – Dinnyés (Fodor, 85.), Tallósi, Győri, Németh – Gelencsér (Istókovics, 62.), Dávid (Bán, 29.), Méhn, Horváth J., Müllerlei – Szabó Cs. Vezetőedző: Ott József.


PMFC-Pécs Plaza: Hamar – Sipos, Szabados, Mile, Rozsi (Racskó, 62.) – Wittrédi, Lantos, Gulyás M. (Gulyás G., 62.), Kulcsár – Rompos (Lengyel, 62.), Bozori. Vezetőedző: Kis Károly.

"Már a stadionhoz vezető úton, az autók számából sejteni lehetett, hogy a megszokott kétszáz-háromszáz embernél jóval többet megmozgat az NB II-es megyei futballrangadó. Valóban, ha nem is tömött lelátók előtt, de több mint kétezer szurkoló buzdítása mellett játszott szombat délután a Komlói Bányász a PMFC-Pécs Plazával, s a hazaiak legnagyobb örömére vaskos meglepetéssel ért véget a találkozó: az NB III-ból felkerülő kék-fehérek ugyanis 2-1-re legyőzték az élvonaltól búcsúzó piros-feketéket.
A pécsieket egyébként több százan kísérték el, a teljes B-közép felsorakozott a komlóiakkal szemközti lelátón, s már a meccs kezdete előtt megkezdődött egymás kóstolgatása. Repkedtek a válogatott szidalmak, mindkét tábor rendezett egy kis pirotechnikai bemutatót, lobogtak a zászlók – láthatóan nagyon készültek erre a meccsre a két csapat szurkolói. A végén aztán csak a hazaiak örülhettek, a játékosok a füvön hason csúszva ünnepeltek, a komlói drukkerek egymást ölelgették: nagyon megfricskázták jóval esélyesebbnek tartott megyei riválisukat." (bama.hu)
Nemzeti Sport, 2007. augusztus 19.
MESTERMÉRLEG:

Ott József: – Nagyon jól küzdöttünk, iszonyúan akartuk a sikert, és ennek meg is lett az eredménye. Ezt a győzelmet azoknak ajánljuk, akik hozzásegítettek bennünket a másodosztályú szerepléshez.

Kis Károly: – Egy félidőnyi előnyt adtunk a hazaiaknak, azután már hiába egykapuztunk, Arany Tamás hathatós közreműködésével a komlóiak kihúzták a számukra nehéz perceket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése