2007. április 8., vasárnap

2007. április 7. Rákospalotai EAC - Pécsi MFC-Pécs Pláza 1-0 (1-0)

Rákospalotai EAC – Pécsi MFC-Pécs Pláza 1-0 (1-0)
2007. április 7. Budapest, Budai II. László-st. 1.000 n. NB I. 23. forduló.

forrás: Nemzeti Sport, 2007. április. 8.
Vezette: Szabó II. Zsolt (Kipál R., Hegyi P.). 
Góllövő: Polonkai 34’.
Sárga lap: Polonkai 74’ ill. Kulcsár 92’.

REAC: Illyés – Dinka, Puszati, Horváth G., Sallai – Regedei (Schrancz 59'), Polonkai, Somorjai, Tóth N. (Török 68') – Nyerges, Torma (Virágh T. 81'). Edző: Aczél Zoltán.

PMFC: Herbert – Lukács, Bajúsz, Dienes, Szekeres – Szatmári (Horváth P. 80'), Pavicsevics, Varga Z. (Pest K. 76'), Kulcsár – Sztipánovics, Wittrédi (Tóth Z. 53'). Edző: Keszei Ferenc.

MECCSKRÓNIKA:
34. pere: Polonkai indította a bal oldalon nagy lendülettel meglóduló Tormát, aki remekül ívelt az akciót a jobb szélen követő Regedeihez. A középpályás a labdát azonnal lekészítette a mélységből érkező és időközben felzárkózó Polonkainak, aki egy pattanás után, 18 méterről, jobb lábbal a jobb felső sarokba lőtt. Tegyük hozzá: a labda egy védőhöz is hozzáért, kissé irányt változtatott, ami nyilván megzavarta a kapust. (1-0)
82. perc: Varga Zoltán felpörgette a labdát Szatmárinak, aki lerázta magáról Pusztait, majd a hazai kaputól 12 méterre óriási helyzetben jobbal fölé lőtt. 
78. perc: Kulcsár 25 méterről végzett el szabadrúgást: ballal elcsavart a sorfal mellett, Illyésről kipattant a labda, amely Bajusz elé került, de ő hat méterről mellélőtt. 
85. perc; Szekeres bal oldali szöglete után Sztipánovics az ötös rövid sarkáról kapura csúsztatott, ám Illyés védett. 

Ellentétes félidőket játszottak a csapatok. Az első negyvenöt percben jobban futballozó REAC végül megúszta kapott gól nélkül, és szerencsével nyert. (NS., 2007. április 8.)

MESTERMÉRLEG:
Aczél Zoltán: Kiváló első félidő után érthetetlenül gyengén futballoztunk. Átadtuk a területet az ellenfélnek, amely így több helyzetet dolgozott ki a hajrában. A győzelemhez természetesen gratulálok csapatomnak.
Keszei Ferenc: Az első félidőben mutatott gyatra teljesítményünkre nem találok magyarázatot. Főleg annak tükrében, hogy a másodikban olyan erőnléti és technikai fölényben voltunk, hogy meg kellett volna fordítanunk az eredményt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése