2007. április 29., vasárnap

2007. április 28. Pécsi MFC-Pécs Pláza - Bp. Honvéd FC 1-1 (0-0)

Pécsi MFC-Pécs Pláza – Bp. Honvéd FC 1-1 (0-0)
2007. április 28. Pécs, PMFC-st., 1.200 n. NB I. 26. forduló.

Lukács Tihamér (balra) lőtte a gólunkat
(Nemzeti Sport, 2007. április 29.)
Vezette: Bognár Tamás (Huszár, Szabó P.).
Góllövő: Lukács T. 47’ ill. Pomper 89’.
Sárga lap: Lukács T. 47’ Dienes 61’ ill. Vincze Z. 22’, Pomper 60’.

PMFC: Sólyom – Bajúsz (Sztipánovics, sz.), Dienes, Lantos – Sipos J., Szabados, Pavicsevics, Tóth Z. (Pest K. 67’), Kulcsár Á. – Lukács T., Varga Z. (Szekeres Zs. 78’). Edző: Keszei Ferenc.

Honvéd: Tomic – Schindler, Pomper, Debreceni, Vincze Z. – Benjamin (Genito 64’), Dobos, Szabó T., Ivancsics (Diego, sz.) – Hercegfalvi, Bogdanovics (Ndjodo 54’). Edző: Supka Attila.

MECCSKRÓNIKA:
1. perc: Sipos János iramodott | meg a jobb oldalon, beadása Kulcsárig jutott, aki 16 méterről, ballal alig lőtte a labdát a jobb alsó sarok mellé. 
4. perc: Pavicsevics adta el a labdát a tizenhatosnál, Ivancsics lépett ki vele, de 14 méterről küldött lövése után a labda mintegy másfél méterrel ment a jobb kapufa mellé. 
15. perc: Lukács Tihamér adott be jobbról, Kulcsár Árpád a tizenhatos bal sarkánál tolt egyet a labdán, majd 12 méterről, ballal lőtt, de Tomic magabiztosan fogta a labdát. 
| 23. perc: Kulcsár Árpád éles 
szögből, kapásból lőtt az ötös bal sarkáról, Törnie határozottan húzta le a labdát. 
43. perc: Pavicsevics remek ütemben ugratta ki Lukácsot, de a pompás ütemben kifutó Törnie lelopta a lábáról a labdát. 
45. perc: Hercegfalvi csapta be Dienest az ötös jobb sarkánál, jobbal ellőtte a labdát, Sólyom elmélázott, a labda a bal kapufát találta telibe. 
47. perc: Kulcsár játszott Sztipánovicshoz a bal oldalon, aki Tóth Zoltánt ugratta ki, ő az alapvonalról beadott, és Lukács az ötös jobb sarkáról, jobbal a jobb alsó sarokba lőtte a labdát. 1-0 
78. perc: Sztipánovics rövidnek tűnő passzánál a gyorsan eszmélő Lukács Tihamér megelőzte Pompert, helyzetbe is került ezzel, de tíz méterről küldött lövése után a labda az oldalhálóban kötött ki. 
81. perc: Hercegfalvi jobb oldali beadását követően a középen helyezkedő Ndjodo hét méterről zavartalanul fejelhetett kapura, de a légiós gyenge kísérletét követően a pécsiek kapusa, Sólyom megfogta a labdát. 
89. perc: Pomper 18 méteres, jobblábas szabadrúgása után a labda védhetetlenül vágódott a bal felső sarokba. 1-1 

MESTERMÉRLEG:
Keszei Ferenc: A helyzetek alapján megérdemelten szereztünk vezetést, azonban túlságosan vigyáztak a játékosok az eredményre, pedig kontrákból voltak lehetőségeink. Borzasztó rossz érzés az utolsó percben elveszíteni két pontot. 
Supka Attila: Nagyon fontos és nehéz héten vagyunk túl. A mérkőzés bizonyította, hogy a Pécs szervezett ellenfél, kevés helyzetet tudtunk ellene kialakítani. Kissé ironikusan fogalmazva: egymást múlta alul a két csapat. össze kell szednünk magunkat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése