2006. augusztus 21., hétfő

2006. augusztus 19. FC Fehérvár - Pécsi MFC 2-2 (0-2)

FC Fehérvár – Pécsi MFC-Pécs Pláza 2-2 (0-2)
2006. augusztus 19. Székesfehérvár, Sóstói st. NB I., 3. f. 2.500 néző.

Vezette: Gergely Sándor (Szalai Zs., Deutsch Sz.). 
Sárga lap: Szekeres 37’, Pavicsevics 57’ Herbert 81’.
Góllövők: Farkas R. 47’, Sitku 82’ ill. Pest K. 14’, Nógrádi 45’.

Fehérvár: Sebők Zs. – Csizmadia, Kuttor, Koller (Mohl 9’), Horváth G. – Dvéri (Farkas B. sz.), Schwarcz, Bozsics – Alumona, Sitku, Dajics (Horváth F., sz.). Edző: Csertői Aurél.

PMFC: Herbert – Finta, Szabados, Dienes, Szekeres Zs. – Pest K., Lantos, Balaskó (Pavicsevics 54’) – Lukács T. (Horváth P. 24’), Nógrádi (Sipos J. 76’), Kulcsár Á. Edző: Keszei Ferenc.

MECCSKRÓNIKA:
14. perc: Pest Krisztián Nógrádival ügyesen háromszögezett, Nógrádi átpörgette a labdát Kuttorék fölött, Pest Krisztián rácsapott, és 14 méterről bal lábbal a kapu bal oldalába lőtt. 0-1 
45. perc: Balaskó a bal oldalról középre lőtt, Nógrádi a tizenhatos vonala mellett mellel elvitte a labdát Horváth Gábor mellett, majd ballal 14 méterről a kapu bal oldalába lőtt. 0-2 
47. perc: A nagy lendülettel támadó fehérváriaknak a szerencse is kedvezett: a pécsi védőkről kipattanó labdát Farkas Balázs 18 méterről, jobbal lőtte a kapu jobb oldalába. 1-2 
82. perc: Kuttor bal oldali beadását követően Horváth Ferenc fejelte vissza a labdát Sitkuhoz, aki hat méterről fejelt a kapu jobb oldalába. 2-2

Csak az eredmény alapján természetesen dicséret illeti a piros-feketéket, ám több mint bosszantó, hogy a félidei 2-0-ás pécsi vezetés után tudott egyenlíteni a hazai csapat. Keszei Ferenc együttese ugyanúgy járt, mint a Tatabánya ellen: akkor is a kétgólos előny olvadt el.
Az új játékosok közül talán Nógrádi Árpád bemutatkozása sikerült a legjobban, a ferencvárosi nevelésű csatár második gólját szerezte. Látszik rajta, hogy vérbeli támadó, nem sokat pepecsel, ha lehetősége van rá, távolról is elvállalja a lövést. (bama.hu)

MESTERMÉRLEG:
Csertői Aurél: -A csapat akarásával és küzdeni tudásával elégedett vagyok, de számtalan helyzetünkből csak kettőt sikerült értékesítenünk. Ha ezekből többet kihasználunk, simán nyerhettünk volna. 
Keszei Ferenc: - Az első félidei támadójátékunkkal teljes mértékben elégedett voltam, ha nem engedünk ki, akkor nem hullajtjuk el a pontjainkat. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése