2006. április 23., vasárnap

2006. április 22. Pécsi MFC - Debreceni VSC 0-2 (0-1)

Pécsi MFC - Debreceni VSC 0-2 (0-1)
2006. április 22. Pécs, PMFC-st., NB I. 24. forduló. 3.500 néző.

Vezette: Gergely Sándor (Kovács Z., Ferencz N.).
Góllövők: Sidibe 15' (11-esből) és 72'.
Sárga lap: Sólyom 15., Szabados 17., Komlósi 49., Tarcsa 79. percben.

PMFC:  Sólyom - Schindler, Dienes, Bajúsz, Kulcsár (Tarcsa 57') - Szabados (Sipos N., 75')- Sipos J., Győri, Pavicsevics, Szekeres - Kalina (Jecdovics 61'). Vezetőedző: Keszei Ferenc. 

DVSC: Csernyánszki - Bernáth, Komlósi, Máté P., Szatmári - Dombi (Böőr, 70'), Virág B., Sándor T., Halmosi (Madar Cs., 82')- Brnovics (Vukmir 75'), Sidibe. Vezetőedző: Supka Attila. 

MECCSKRÓNIKA:
1. perc: Virág Bélától Brnovics kapott indítást a jobb oldalon, a szerb csatár középre emelt, érkezett Sidibe, de öt méterről föléfejelt. 
12. perc: Bernáth bal oldali szöglete után Brnovics hat méterről a lécre fejelte a labdát. 
15. perc: Szatmári szöktette Halmosit a büntetőterületen belül, a debreceni játékos lefutotta Sipos Jánost, már az alapvonal közelében járt, amikor Sólyom kapus buktatta. Gergely játékvezető habozás nélkül a tizenegyespontra mutatott. A büntetőből Sidibe bal lábbal, laposan a jobbra mozduló pécsi kapuvédő mellett a bal alsó sarokba helyezte a labdát. 0-1 
24. perc: Bernáth labdájával Dombi iramodott meg, 12 méterről jobb lábbal lőtt, Sólyom vetődve hárított. 
26. perc: Sipos János húsz méterről, jobbal célozta meg a debreceni kaput, Csernyánszki azonban biztosan védett. Ez volt a pécsiek első valamirevaló kapura lövése. 
49. perc: Dombi rosszul passzolt hátrafelé, Kalina elcsípte a labdát, kilépett volna, de a leghátul álló Komlósi buktatta, amiért csak sárga lapot kapott... 
72. perc: Sándor Tamás a bal oldalon kiugratta Halmosit, ő védője őrizetében középre emelt, és a jókor érkező Sidibe két lépésről az üres kapuba fejelte a labdát. 0-2 
82. perc: Sándor Tamás húszméteres szabadrúgását követően Sólyom a bal felső sarok elől ütötte ki a labdát. 

MESTERMÉRLEG:
Keszei Ferenc: Jobb csapat a Debrecen, mint a miénk. A kispadról úgy láttuk, a harmadik percben az egyik debreceni védő kezezett a tizenhatoson belül, egy gólos hátránynál Komlósi Ádámot pedig ki kellett volna állítani. 
Supka Attila: Felkészültünk arra, hogy jól szervezett csapat lesz az ellenfelünk. Arra azonban nem számítottunk, hogy futballra ennyire alkalmatlan pályán kell játszanunk. Győzelmünket megérdemeltnek tartom. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése