2006. április 2., vasárnap

2006. április 1. Pécsi MFC - Vasas SC 0-0

Pécsi MFC - Vasas SC 0-0
2006- április 1. Pécs, PMFC-stadion, NB I., 21. forduló. 2.000 néző.

Vezette: Szabó Zsolt (Kispál, Hegyi).
Sárga lap: Schindler 7., Győri  13., Kalina és Fehér Z. 17., Pavicsevics 52., Kulcsár 81. perben.
Kalina Tibor tört előre
(NS., 2006. április 2.)
Kiállítva: Fehér Z. a 69. percben.

PMFC: Sólyom - Schindler, Dienes, Szabados, Szekeres Zs. - Berdó, Győri, Pavicsevics, Kulcsár (Horváth Zs. 83') - Kalina (Bajúsz 58'), Balaskó (Tarcsa 38'). Vezetőedző: Keszei Ferenc. 

Vasas: Németh G. - Balog Zs., Fehér Z., Tóth A., Molnár Z. - Pintér Z., Zováth - Bárányos, Rósa H., Szabó 0. (Majoros, sz., Kapic 72')) - Waltner (Csordás, sz.). Vezetőedző: Pintér Attila. 

MECCSKRÓNIKA:
12. perc: Balaskó Berdó elé tolta a labdát, aki 13 méterről jobbal lőtt, Németh Gábor szerencséjére éppen a kapu közepébe tartott a labda, így az angyalföldi kapus öklözve menteni tudott. 
24. perc: Berdó fölöttébb nagy lövőkedvvel játszott: ezúttal tízméteres labdavezetés után ballal, 18 méterről a kapu fölé lőtte a labdát. 
45. perc: Az első veszélyes Vasas-lehetőségre az első félidő végéig kellett várni... Ekkor Bárányos jobbról, az alapvonal közeléből középre emelt, Waltner estében, az ötösről kapura fejelt, Sólyom vetődve oldalra ütötte a labdát. 
59. perc: Kulcsár 40 méterről célozta meg a Vasas kapuját, de nem tudta meglepni Németh Gábort. 
69. perc: Fehér Zoltán felvágta Pavicsevicset, a szabálytalanságért megkapta a második sárga lapját, egyúttal a pirosat is. Rövid ideig Fehért is, Pavicsevicset is ápolták, utána a Vasas játékosát Szabó Zsolt leküldte a pályáról. 
79. perc: Szabó Zsolt játékvezető rövid időre megállította a játékot, mert a pécsi B-közép rasszista bekiabálásokkal zavarta meg a mérkőzést. A szurkolók aztán megnyugodtak, a meccs pedig békésen folytatódott. 
84. perc: Csordás a pécsi 16-oson belül lefordult Szabadosról, azonban rosszul gurított középre. Sokkal veszélyesebbnek tűnt ez a Vasas-akció, mint ahogyan végződött. 
86. perc: Szekeres 20 méteres, ballábas szabadrúgása után a labda a léc fölött hagyta el a játékteret. 

Tipikus egygólos meccs lehetett volna, de egyik csapat sem volt képes gólt rúgni... (NS., 2006. április 2.)


MESTERMÉRLEG:
Keszei Ferenc: A találkozó elején és végén jól kombináltak a játékosaim. Ugyanakkor azt is hangsúlyoznom kell, hogy csapatom ezen a napon inkább küzdött, ahelyett, hogy játszott volna... 

Pintér Attila: Az első félidőben meggyőzőbben futballoztunk a Pécsnél, s a második játékrészben erre még rátettünk egy lapáttal. Mégis be kellett érnünk a döntetlennel. Igaz, a mi helyzetünkben minden pontnak értéke van. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése