2006. március 19., vasárnap

2006. március 18. Pécsi MFC - Újpest FC 2-0 (1-0)

Pécsi MFC - Újpest FC 2-0 (1-0)
2006. március 18. Pécs, PMFC-st., NB I., 19. forduló. 3.500 néző.

Kulcsár Árpád gólöröme
(Nemzeti Sport, 2006. március 19.)
Vezette: Bede Ferenc (Tompos, Szalai).
Góllövők: Kulcsár 17', Sipos N. 88'.
Sárga lap: Tóth B. (visszahúzta Kalinát) a 46., Kulcsár (buktatta Vanczákot) 
az 59., Pavicsevics {Hullám felvágásáért) a 77. percben.
Kiállítva: Böjte a 71. percben. 

PMFC: Sólyom - Schindler, Dienes, Szabados, Kulcsár - Berdó (Sipos J. 83'), Győri, Pavicsevics, Bajúsz, Balaskó (Kalina, sz.) - Jevdovics (Sipos N. 60'). Vezetőedző: Keszei Ferenc. 

Újpest: Illyés - Tóth B. (Lucas 83'), Böjte, Vanczák, Fűzi Á. - Erős K., Lettrich (Freud 60')- Kovács Z., Tisza (Hullám, sz.), Tóth N. - Rajczi. Vezetőedző: Mészöly Géza.

MECCSKRÓNIKA:
17. perc: A Balaskó fellökéséért megítélt 17 méteres szabadrúgást Kulcsár ballal a bal felső sarokba csavarta. Illyés beleütött a labdába, de nem tudta védeni. 1-0
88. perc: Kalina indította Sipos Norbertét. Erős előnyösebb helyzetben volt, felszabadíthatott volna, csakhogy lyukat rúgott, így Sipos Norbertét hozta gólhelyzetbe, a pécsi cserejátékos pedig tíz méterről, ballal a kapuba emelt. 2-0

 Fájdalmas vereséget szenvedett az Újpest: a tavaszt három diadallal kezdő lilák Pécsett kaptak ki. Öröm az újpesti ürömben, hogy még így is vezeti a tabellát. (NS., 2006. március 19.)

MESTERMÉRLEG:
Keszei Ferenc: A mérkőzés előtt azt gondoltam, hogy ha nem csak a csatárok mernek támadni, akkor gólokat rúghatunk, és jó eredményt érünk el. Ez sikerült, és amíg korábban mindig csak egyenlíteni-tudtunk, most győztünk is. Az ilyen mérkőzésekért érdemes dolgozni. 
Mészöly Géza: Elveszítettünk egy csatát, megérdemelten nyert a Pécs, gratulálok az ellenfélnek. De tel kell emelnünk a fejünket, és céljaink érdekében tovább kell tennünk a dolgunkat, ugyanúgy, mint eddig. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése