2005. március 17., csütörtök

2005. március 16. Bp. Honvéd FC - Pécsi MFC 2-1 (2-0)

Bp. Honvéd FC - Pécsi MFC 2-1 (2-0)
2005. március 16. Budapest, Bozsik-st., NB I., 17. forduló. 2.500 néző.

Sztipánovics gólt szerzett
Vezette: Hanacsek Attila (Kovács P., Bóna S.).
Gólszerzők: Szili 8', Herczeg 29' illetve Sztipánovics 91'.
Sárga lap: Szili 71' ill. Kóczián 80'.

Honvéd: Takács T. -Mano Mano (Dancs 70'), Marito, Budovinszky, Mészáros A. - Genito (Dobos 61'), Vadócz, Vén, Takács Z. - Herczeg (Kozarek 76'), Szili. Edző: Szurgent Lajos.

PMFC: Németh G. - Schindler (Sipos J. 73'), Dienes, Lantos, Szekeres Zs. (Sztipánovics, sz.)- Berdó (Erős G., sz.), Pavicsevics, Szabados, Kóczián - Pest K., Horváth Gy. Edző: Nagy Tamás.

MECCSKRÓNIKA:
8. perc: Egy bal oldali beívelés után a pécsiek védője, Szekeres Zsolt éppen a középen érkező Szili elé fejelte ki a labdát, aki egy igazítás után 16 méterről, jobbal úgy lőtte ki a jobb felső sarkot, hogy a labda még a lécet is érintette. 
1-0 
13. perc: Berdó vezette fel a kispesti térfél közepén a labdát, majd 21 méterre a kaputól lövésre szánta el magát. A Budovinszkyn megpattanó labdát a bal alsó sarok elől Takács Tamás csak szögletre tudta ütni. 
29. perc: Vén bal oldali szöglete után röviden szabadítottak fel a pécsi védők. A jobb oldalon a lepattanóra helyezkedő Herczeg elé csörgött a labda, aki jobbal, 15 méterről óriási erővel lőtte azt a kapu jobb oldalába. 2-0 
45. perc: Kóczián emelte okosan a kispesti védők mögé a beinduló Kulcsárnak a labdát. A pécsiek középpályása az ötös bal sarkánál levette a labdát, ám a kapuból jól kimozduló Takács Tamás még le tudta szedni azt a vendégjátékos lábáról. 
59. perc: Most a Honvéd védői fejelték ki röviden a labdát, ami éppen Sztipánovics elé került. A pécsi támadó 18 méterről egyből lőtt, Takács Tamás óriási bravúrral a kapufára ütötte a labdát. 
64. perc: Szili robogott el a bal oldalon, beadása után Herczeg öt méterről, óriási helyzetben fejelte a kapu fölé a labdát. 
75. perc: Lantos adott be a jobb oldalról, Horváth Gyula 11 méterről leadott, jobblábas lövése után a labda épp csak elkerülte a Honvéd kapujának bal oldalát. 
91. perc: Egy pécsi szögletet követően nagy kavarodás alakult ki a hazaiak kapuja előtt, ami után Sztipánovics elé került a labda, aki három méterről, jobbal passzolt Takács Tamás kapujába. 2-1 

MESTERMÉRLEG:
Szurgent Lajos: Fontos három pontot szereztünk. Az első félidőben jó, a második félidőben rossz felfogásban játszottunk, a lényeg persze az, hogy megszereztük a három pontot.
Nagy Tamás: Az első félidő dekoncentrált futballját a második félidőben nem tudtuk feledtetni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése