2004. július 12., hétfő

2004. július 10. Pécsi MFC - Kaposvári Rákóczi FC 0-1

Pécsi MFC - Kaposvári Rákóczi FC 0-1
2004. július 10. Siófok, Fonyódi Sport Hotel-kupa. 5, ford. (45' mérk.)

Góllövő: Galgóczi.

Kaposvár: Szűcs - Finta, Balassa, Petrók, Vizdár - Farkas, Szakály, Oláh, Petranovics - Jovánczai, Galgóczi.

PMFC: Németh G. - Bajúsz, Kulcsár, Szekeres Zs., Lantos - Berdó, Sipos, Zsolnai, Pavicsevics, Pest K. - Montvai Vezetőedző: Nagy Tamás. 

A Dunántúli Napló tudósítása a torna második napjáról:
A negyedik helyen végzett a Fonyódi Sport Hotel-kupán a PMFC labdarúgó csapata, miután négy mérkőzéséből hármon gólnélküli döntetlent ért el, a Kaposvártól pedig kikapott. 
A tornán összesen öt élvonalbeli együttes tesztelte játékosait, mérte fel, hogy hol is tart ebben az időszakban az eltervezett munkával. A szervezők egyébként túlzottan is optimistának bizonyultak, mikor a fonyódi pálya helyett a siófoki stadionba költöztették a rendezvényt, félve a várhatóan ezrével a Balaton-partra zarándokló szurkolóktól: mindössze néhány száz drukker napozott békésen a lelátókon. 
A PMFC sorrendben a Honvéddal, a Zalaegerszeggel, majd az Újpesttel is gólnélküli döntetlent játszott a 45 perces mérkőzéseken, végül az utolsó találkozón a Kaposvártól 1-0-ra kikapott, így a negyedik helyen végzett. Nagy Tamás együtteséből végig hiányzott Dienes András, aki még mindig sérüléssel bajlódik, de a külföldi kérőkben reménykedő Kerekes Zsombort, valamint a szerb Mico Vranjest sem láthatták a pécsi szurkolók. Pályára lépett viszont néhány új játékos, a szerb Ristonovic és Zebic, a csatár Györgyfalvi a ferencvárosi Ferenczi, valamint a már leigazolt Kóczián is. 
A torna színvonalán egyébként látszott, hogy a csapatok a felkészülésnek ebben az időszakában kapják a nagyobb terhelést, így legtöbbször igen lagymatagra sikeredtek a mérkőzések. A végeredmény: 1. Zalaegerszeg 8 pont, 2. Újpest 7, 3. Kaposvár 7,4. PMFC 3, 5. Honvéd 1. (DN., 2004. július 12.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése