2003. július 20., vasárnap

2003. július 19. Pécsi MFC - Kaposvári Rákóczi FC 5-0 (4-0)

Pécsi MFC - Kaposvári Rákóczi FC 5-0 (4-0)
2003. július 19. Pécs, PMFC-stadion, edzőmérkőzés. 300 néző.
Gólszerző: Tököli Attila.

Vezette: Tatai.
Góllövők: Márton (2), Szabados, Horváth Gy., Tököli.

PMFC: Németh (Sólyom) - Pavicsevics (Berdó), Dienes (Ulrich), Szabados (Dávid), Szekeres (Tököli) - Mihalecz (Bajusz), Pest K. (Győri), Márton (Erős), Horváth S. (Závoda), Kulcsár (Jokisics) - Horváth Gy. (Montvai). Edző: Nagy Tamás. 

Kaposvár: Balajcza - Mező, Máté, Barna - Farkas (Tóth G.), Tóth B. (Lassú), Bank (Horváth Z.), Nagypál (Petrók), Andruskó (Horváth P.) - Jéger (Jovánczai), Oláh (Petronovics). Edző: 
Prukner László. 

Gólszerző: Márton Gábor.
A PMFC utolsó edzőmérkőzése előtt nem sokkal a legtovább kiváró, Pest Krisztián is aláírt, így már csak az a kérdés, hogy Keller József (Ferencváros) kell-e a vezetőknek, vagy sem. Merthogy Nagy Tamás vezetőedzőnek szüksége lenne rá. Sok idő már nincs a morfondírozásra, mert vasárnap éjfélkor lejár az átigazolási időszak. 
Mennyivel más ez az 5-0, mint a szerdai volt. Akkor Eszéken kapott ki ennyire a PMFC, talán azért is, mert a játékosai egy részének fejében még az járt, aláírjanak-e Pécsre, vagy sem. Azóta sok minden tisztázódott, így már nem volt mi
ért idegeskedni, ez meg is látszott a játékon. Ahogy az eredményből is kiderül, az első félidei csapatuk focizott jobban és gólveszélyesebben. Nem mintha az teljesen megegyezne a szombati, Videoton elleni idegenbeli nyitányon szereplő együttessel, de alighanem inkább az hasonlít majd rá. (Dunántúli Napló, 2003. július 20.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése