2002. augusztus 7., szerda

2002. augusztus 6. Pécsi MFC - FK Mladost Apatin 2-2 (1-0)

Pécsi MFC - FK Mladost Apatin 2-2 (1-0)
2002. augusztus 6. Pécs, PMFC-stadion, edzőmérkőzés. 50 néző.

Vezette: Berki Zsolt.
Nikola Jokisics
Góllövők: Márton (26. p.), Sibalin (89. p.), illetve Kovrlija (66. p.), Radanovics (77. p.). 

PMFC: Sólyom - Sipos (Máté, 62. p.), Dienes, Szekeres (Kutas, 64. p.), Kulcsár (Gaál, 64. p.) - Berdó (Hergenrőder, 67. p.), Márton (Sibalin, 62. p.), Horváth S. (Dávid, 60. p.) - Jokisics (Kordé, 50. p.), Horváth Gy. (Pest K., 46. p.), Revenco (Halász, 46. p.). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Nikola Jokisics a portugál másodosztályú Madeira együttesétől érkezett a PMFC-hez, ám előző kenyéradói, úgy tűnik, nem szívesen váltak meg labdarúgójuktól. Az átigazolási szabályokat rosszul értelmező portugáloktól csak késéssel érkezett meg a futballista játékengedélye. 
- Végre rendben vannak a papírjaim, ha a tréner úgy gondolja, a hétvégén már játszhatok is - mondta a szőke csatár, aki alig várja, hogy tétmeccsen is bemutatkozhasson új csapatában. - Az ügyvédemmel azonban fontolgatjuk, hogy feljelentjük a portugálokat, hiszen miattuk két mérkőzést ki kellett hagynom. 
Az első félidőben a hazaiak jobban játszottak a jugoszláv másodosztályban szereplő ellenfelüknél, a védekezésben nem sok hibát vétettek Dienesék. A második játékrészben a sok csere miatt megbomlott a pécsi csapategység, amit a vendégek két góllal ki is használtak, de Sibalin a lefújás előtt még egyenlíteni tudott. (Dunántúli Napló, 2002. augusztus 7.)

MESTERMÉRLEG:
Nagy Tamás: - A csapatom kezd formálódni, úgy érzem, a hiányosságainkat korrigálni tudtuk. A támadójátékunkkal eddig sem volt probléma, a védekezésünk pedig javult. Okosan, taktikusan játszottunk, az eredménnyel elégedett vagyok. Arra is jó volt ez a mérkőzés, hogy minden futballistámnak, így a fiataloknak is lehetőséget adhattam. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése