2002. augusztus 3., szombat

2002. augusztus 2. Százhalombattai LK - Pécsi MFC 0-0

Százhalombattai LK - Pécsi MFC 0-0
2002. augusztus 2. Százhalombatta, NB I/B., 2. forduló. 300 néző.
Hivatalosan Rónai István
szakmai igazgató vezeti a csapatot

Vezette: Bede Ferenc (Ring, Gyarmati I. T.).
Sárga lap: Szabó Z. 74'.

Százhalombatta: Tóth I. - Herczku, Sztanó, Rósa, Móra - Szabó Z., Kovács B., Tolnai (Bakó 71'), Csillag (Bencze 86') - Márkus (Gyurováth 81'), Károlyi R. Vezetőedző: Gálvölgyi István.

PMFC: Herbert - Sipos, Dienes, Szekeres, Máté (Dávid 35') - Berdó, Horváth S., Márton, Pest K. (Kordé 56') - Kulcsár, Horváth Gy. (Sibalin 71'). Vezetőedző: Nagy Tamás. Szakmai igazgató: Rónai István.

Egy héttel ezelőtt a két csapat két mérkőzésén összesen 14 gól született, ezért a drukkerek gólgazdag találkozóban reménykedhettek. A pécsiek meglehetősen defenzív harcmodort választottak, Márton szinte elősöprögetőt játszott, és az utolsó pillanatban Revenco helyett az inkább védekezésben jeleskedő Máté került a kezdőcsapatba. A battaiak első fordulóbeli 7-3-as vereségükön láthatóan jobb eredményt akartak elérni, Herbert a 17. percben már a harmadik 100 százalékos hazai helyzetben tisztázott. 
A szünet után a piros-feketék rögtön mezőnyfölénybe kerültek, ők irányították a játékot, a kidolgozott gólhelyzetek azonban nem végződtek találattal. Sőt, a kissé fellazult hátsó alakzatot a félidő végén Károlyi kiugratása zavarta meg, némi szerencse is kellett ahhoz, hogy ebből se szülessen gól. Az biztos, hogy a százhalombattaiak számára ez a döntetlen a folytatáshoz adhat lelkierőt, ugyanakkor a pécsiek kis szerencsével meg is nyerhették volna az összecsapást. 

MESTERMÉRLEG:
Gálvölgyi István: - A helyzeteink alapján nyernünk kellett volna. 
Rónai István: - Az első félidőben a Batta, a másodikban mi játszottunk jobban. Sajnos a lehetőségeink kimaradtak, ezért a döntetlen igazságos. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése