1999. július 30., péntek

1999. július 29. Pécsi MFC - Dombóvári FC-Aramis 7-2 (1-2)

Pécsi MFC - Dombóvári FC-Aramis 7-2 (1-2)
1999. július 29. Pécs, PMFC-stadion, edzőmérkőzés. 200 néző.

Gera Zoltán
Vezette: Tamás.
Góllövők: Kolarics (2), Puskás (2), Dienes, Gera, Toldi, ill. Szabatin, Schmidt. 

PMFC: Sólyom (Antal) - Dienes (Berdó), Földvári, Hudák - Toldi, Gera, Puskás, Sipos - Kardos, Tolnai, Kolarics. Edző: Bozai Gyula. 

Dombóvár: Bontovics (Szabados) - Tóth (Kovács), Savanyu (Farkas R.), Steiger (Farkas I.), Vincze - Nagy N., Horváth Á. (Varga L.), Horváth J. (Farkas N.), Ötvös - Schmidt, Szabotin. Edző: Olasz János. 


Együttműködési megállapodást kötött a PMFC és a Beremend labdarúgó szakosztálya. A pécsiek keresik a további kapcsolatok lehetőségét. 
- Négy játékos - Antal, Kutas, Farkas, Fónai - szerepel kettős igazolással ősztől - árulta el Pázmándy Zsolt, a PMFC Kft. ügyvezető igazgatója. - Antalra szükségük volt. mert Demhardt nemrég megsérült, így amikor nem egy napon játszunk, a hálóőr a beremendi kispadra is leül. Szeretnénk a régió vezető egyesületévé válni, ehhez pedig elengedhetetlen a kölcsönös együttműködés a környékbeli csapatokkal, a Pécsi Postással, a Bonyháddal, a PEAC-Femex-szel és a Dombóvári FC Aramis for Ménnél szövődik egyre szorosabb kapcsolat. A többiek felé is tapogatózunk, eddig kevés sikerrel. (DN. 1999. július 30.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése