1999. június 2., szerda

1999. június 1. Harkányi SE - Pécsi MFC 0-0. Tizenegyesekkel: 5-3

Harkányi SE - Pécsi MFC 0-0. Tizenegyesekkel: 5-3
1999. június 1. Harkány, Magyar Kupa, megyei selejtező, döntő. 500 néző.

Makai ezúttal a harkányiaknál játszott
Vezette: Ábrahám Attila.

Harkány: Antal - Szabó (Hoffmann), Darázsi, Gellén - Papp, Molnár, Weinert, Nagy, Ferk - Onódi, Berecz (Makai). Edző: Óbert Béla. 

PMFC: Sólyom - Dienes (Aczél), Czeininger, Bodor - Farkas, Orlovics, Berdó, Kardos (Calin) - Elmajer (Sipos), Gera, Tolnai. Edző: Bozai Gyula. 

Harkány jutott a főtáblára

Mérsékelt érdeklődés kísérte a találkozót, a közönség mintha megérezte volna, hogy egyik csapat részéről sem láthat jó játékot. A pécsiek már a hétvégi bajnokira készültek. Ezért nem szerepelt több kulcsjátékosuk. A hazaiak több helyzetet kihagytak a mérkőzés folyamán, a legnagyobbat Weinert, aki teljesen egyedül indult a kapu felé a 65. percben. Hosszabbításra került sor, azért, hogy eldőljön Baranyát ki képviselheti a Magyar Kupa országos döntőjében. A kétszer 15 percben mindkét csapatnak is volt több lehetősége az egyébként alacsony színvonalú, közepes iramú mérkőzésen. 
Végül a 11-esek döntöttek: a harkányiak közül Makai, Molnár, Gellén, Weinert csakúgy mint a PMFC-nél Gera, Farkas és Czeininger belőtte. 
Tolnai szépen helyezett labdája a kapufát találta el, Onódi viszont magabiztosan lőtt a hálóba, így a Harkány jutott tovább. 

Mestermérleg:
Óbert Béla: - Helyzeteink alapján már a rendes játékidőben meg kellett volna hogy nyerjük a mérkőzést. 
Bozai Gyula: - Gratulálok a Harkánynak, többet most nem akarok mondani. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése