1997. február 17., hétfő

1997. február 16. Kaposvári Rákóczi-Kaposcukor FC - Pécsi MFC 3-1 (1-1)

Kaposvári Rákóczi-Kaposcukor FC - Pécsi MFC 3-1 (1-1)
1997. február 16. Kaposvár, edzőmérkőzés. 100 néző.

Azoitei 
Vezette: Kovács Zs.
Góllövők: Waltner (2), Meksz, ill. Azoitei. 

Rákóczi KFC: Házi (Milinte) - Itvás (Novák), Mező, Meksz (Kádár), Szabó - Kiss, Miovecz, Potpara (Takács), László (Jager) - Waltner, Vajda. Edző: Bőzsöny János.

Pécsi MFC: Sólyom (Baronek) - Győri, Tomka (Juhász), Brindas, Hofecker - Ulrich (Dárdai B.), Túri (Farkas), Romanek (Kardos), Szaszovszky (Kislőrincz) - Pest R. (Szabó), Azoitei (Pusztai). Edző: Kiss László.

A PMFC játékosokat keres

A hideg szél ellenére sem fagyott rá a mosoly a PMFC új edzőjének, Kiss Lászlónak az arcára a vasárnapi, kaposvári edzőmérkőzésen. Már csak azért sem, mert a néhány napja munkába állt új mesternek - különösen a szünet után - nem volt oka a mosolyra. Igaz, Bőzsöny Jánosnak, a hazaiak edzőjének sem, annak ellenére, hogy csapata legyőzte az NB I-es pécsieket. Az ő feje sérülés miatt fájhatott. A mérkőzés tizedik percében ugyanis Itvás, a kaposvári védelem egyik pillére, egy összecsapás után lesántikált a pályáról. A labdarúgót azonnal kórházba vitték - a diagnózis szerint térdszalagszakadást szenvedett -, s rögtön meg is műtötték. Vele együtt nyolcra (!) szaporodott a kaposvári sérültek száma. 
Kiss László a vesztes csata után elmondta: ez a mérkőzés is megmutatta, hogy főként az első 
félidőben játszókra számíthatok a tavaszi fordulókban, márpedig ez kevés egy öldöklő idényre. Az új mesternek okvetlenül szüksége lenne még két-három labdarúgóra. (Nemzeti Sport, 1997. február 17.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése