1996. február 23., péntek

1996. február 22. HNK Val Kastel Stari - Pécsi MFC 0-1 (0-1)

HNK Val Kastel Stari - Pécsi MFC 0-1 (0-1)
1996. február 22. Kastel Stari, edzőmérkőzés. 300 néző. 

Werner Szabolcs
Vezette: Nikolics. 
Góllövő: Werner.

PMFC: Kovacsevics - Dienes, Sza­bados, Braun (Bumb) - Jäkl, Fehér, Ulveczki, Werner (Győ­ri), Marozsán - Tököli (Müller), Kovács Z. 

Elsőre győzelem 

A horvát tengerparton edzőtáborozik a PMFC NB I-es labdarúgó csapata. A pécsiek főhadiszállása Trogirban van. 
A piros-feketék már le is játszották az első mérkőzésüket, tegnap délután a horvát második liga negyedik helyezettje, az NK Val Kastel Stari volt az ellenfelük. A felázott, mély talajú pályán, 300 néző előtt pécsiek 1-0-ra nyertek. Már az első félidőben is ők vezettek. 
A PMFC a következő összeállításban játszott: Kovácsevics - Dienes, Szabados, Braun (Bumb) - Ulveczki, Jäkl, Fehér, Wemer (Győri), Marozsán - Tököli (Müller), Kovács Z. 
A győztes gólt Wemer lőtte, 
a BVSC-Drehertől félévre kölcsönkapott, egykori ifjúsági válogatott labdarúgónak ez volt az első gólja pécsi színekben. Rabi Csaba klubigazgatóval csütörtök este beszéltünk telefonon. ő mondta, hogy a PMFC az első horvátországi meccsén jól játszott, több helyzetet kidolgozott, de abból csak egyet használt ki. 
Azt is megemlítette, hogy tegnap este 7-ig Tolocsko és a Lajos még nem érkezett meg hozzájuk, pedig mi úgy tudjuk, hogy csütörtök reggel már útra keltek, egynapos késéssel indultak a csapat után, mert vízum, illetve útlevél-gondjaik voltak. 
A piros-feketék egyébként legközelebb szombaton lépnek pályára, Sinjben, a horvát második liga második helyezettje ellen. 
(Dunántúli Napló, 1996. február 23.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése