1996. február 21., szerda

1996. február 20. Pécsi MFC - Paksi Atomerőmű SE 2-1 (2-0)

Pécsi MFC - Paksi Atomerőmű SE 2-1 (2-0)
1996. február 20. Pécs, Pécsújhegy, edzőmérkőzés. 100 néző.

Tököli duplázott
Vezette: Kovács N.
Góllövők: Tököli 2 (egyet 11-esből), ill. Orosz. 

PMFC: Kovácsevics (Szén) - Dienes (Lajos), Braun, Szabados, Werner (Bumb) - Tolocsko (Ulrich), Ulveczki (Müller), Győri (Egri), Fehér - Kovács Z., Tököli (Pest R.). Edző: Herke Imre. 

Paks: Mausz - Nagyfalusi (Osztermajer), Jenei, Dzsinovics (Búzás), Barna - Neudl (Fejes), Kovács B., Éger, Orosz - Kádár (Horváth Ä.), Babati (Vajer). Edző: Pusztai László. 

A PMFC-ben két új szerzemény játszott, a két BVSC-s: Wemer és Kovács Z. A harmadik, Marozsán belázasodott, ezért nem szerepelt. Jäkl pedig azért nem, mivel sérült. 
Sárdagasztás folyt, az első pillanattól az utolsóig. Eléggé gyorsan lőtt két gólt a pécsi csapat, amely aztán visszavett a tempóból, a második félidőben fáradtan is mozgott. A szünet után a Paks volt a jobb. 
A PMFC ma horvátországi edzőtáborozásra indul. Csütörtökön, szombaton és jövő kedden játszik a tengerparton, Split közelében. Pályára lép a Val Trogir (a horvát második liga éllovasa), a híres Hajdúk Split és a Hajduk-junior ellen. 
Tolocsko nem kapta meg a horvát vízumot, Lajos pedig még intézi az útlevelét (az eredetit nem találja, ezért Budapesten újat csináltat). Emiatt kérdéses a kiutazásuk. Akárcsak azoké, akik katonák. 
(Dunántúli Napló)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése