1994. szeptember 2., péntek

1994. szeptember 2. Pécsváradi Spartacus SE - Pécsi MSC-Fordan 0-9 (0-4)

Pécsváradi Spartacus SE - Pécsi MSC-Fordan 0-9 (0-4)
1994. szeptember 2. Pécsvárad, bemutató mérkőzés. 500 néző.

Azoitei góllal búcsúzott
Vezette: Vavika F.
Góllövők: Ulveczki, Benkovics 2-2, Niederbacher, Willis, Dorobantu, Azoitei, Cziger. 

Pécsvárad: Brandt (Valkai) - Somogyvári (Wágner), Abelovszky (Katona), Weisz, Fullér Z., Scholcz, Mester (Magyar), Spannenberger, Takács, Fullér T. (Lajos), Fullér F. 

PMSC-Fordan: Regős (Csaban) - Ulveczki (Tolocsko), Rózsavölgyi P. (Rózsavölgyi G.), Papes (Toronicza), Fehér (Ulveczki), Márton (Cziger), Niederbacher (Dorobantu), Willis (Schwarczkopf), Virág (Azoitei), Dárdai (Jäkl), Lengyel (Benkovics). Edző: Eich László.

A pécsiek a szép számú néző előtt közönségsikert arattak. A hazaiak lelkesek voltak.  A piros-fekete gólokat a következők lőtték: Ulveczki, Benkovics 2-2, Niederbacher, Willis, Dorobantu, Azoitei, Cziger. 

Azoitei a Csepel-Kordaxé 
Megállapodás született a PMSC-Fordan és a Csepel-Kordax között Cataiin Azoitei átigazolása ügyében. A román labdarúgót a pécsiek eladták. A két klub már túl van a sikeres tárgyalásokon, a Csepel és Azoitei közötti szerződést jövő szerdán foglalják írásba. 
A PMSC-Fordan legközelebbi pécsi ellenfele éppen a Csepel lesz, így valószínű, hogy a szurkolók Újmecsekalján Azoiteit akkor már az új csapatában láthatják. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése