1994. augusztus 4., csütörtök

1994. augusztus 3. Pécsi MSC-Fordan - DDGáz SC 2-2 (0-2)

Pécsi MSC-Fordan - DDGáz SC 2-2 (0-2)
1994. augusztus 3. Pécs, Újmecsekalja, edzőmérkőzés. 300 néző. 

Schwarczkopf Tamás vezeti a labdát
Vezette: Bencsik. 
Góllövő: Pest, Schwarczkopf illetve Kiszely, Nagy A.

PMSC-Fordan vegyes: Regős (Gelei) - Toronicza, Rózsavölgyi P., Mikler (Schneider) - Pest, Ulrich, Jäkl (Nyers), Cziger, Virág - Benkovics, Schwarczkopf. Vezetőedző: Eich László.

DDGáz SC: Csaban - Lajos, Vukmann, Miklós (Darko) - Lehota T. (Czéma), Pancso (Pál), Schweitzer, Hüber (Hasenauer), Kulcsár (Tiszai) - Kiszely (Ackermann), Nagy A. (Becker). 

„Az egynek nem kell az edzőmeccs?” - kérdezték egymástól a nézők arra utalva, hogy a rajt előtti utolsó előkészületi mérkőzésen brazil és osztrák játékosra számítottak, ehelyett csak a piros-feketék „tarcsiját” kapták, igaz, abban volt német nevű - nem is egy. Gelei csupán a második félidőben állt be, miután megérkezett Újmecsekaljára. 
Osztrák labdarúgója nem is lesz a PMSC-Fordannak, miután Niederbacher családi okokra hivatkozva nem akar Pécsett futballozni. A szenegáli Mbodjit már korábban haza küldték, mert hiába szerzett két gólt Pakson, nem volt jó a kondija, meg egyébként is ... A brazil Sander most éppen sérült, még egy ideig itt tartják, hogy egészséges legyen, aztán döntenek a további sorsáról. Márton és Gelei biztosan pécsi futballista lesz, csak még nem érkezett meg Magyarországra a játékengedélyük. Remélhetőleg szombatra az is befut. 
Esterházy Márton szakmai menedzser elmondása szerint még két külföldi szerződtetése valószínű, de már nem ezen a héten, mert a rajtig kevés az idő. 
Ami pedig a DDGáz SC elleni meccset illeti, a tegnapi PMSC-Fordanból a kezdőben alighanem senki sem szerepel majd Újpesten. 
Az NB III-asoknál azért Csaban védett, mert nem volt kapusuk (Tábit az Isztrián nyaral (!), Visztet pedig megműtötték.) 

(Dunántúli Napló, 1994. augusztus 4.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése