1994. február 4., péntek

1994. február 3. Zalaegerszegi TE - Pécsi MSC-Fordan 0-2 (0-2)

Zalaegerszegi TE - Pécsi MSC-Fordan 0-2 (0-2)
1994. február 3. Zalaegerszeg, edzőmérkőzés. 200 néző.

Mészáros Ferenc
Vezette: László.
Góllövők: Mészáros (11-esből), Dorobantu.

ZTE: Tóth (Vincze) — Kocsárdi (Koszov), Szabó I., Halápi (Zugor) — Németh (Szabó III.), Varga (Madár), Fujsz (Peresztegi), Horváth A. (Ruttkai), Molnár A. (Szőke) — Preisinger (Szabó II.). Edző: Madár Gábor. 

PMSC-Fordan: Csaban (Bogyay) - Braun, Zare (Csizi), Palaczky, Csoboth (Ulrich) - Rózsa (Fehér), Tallósi, Tolocskó, Pest (Bódog) - Mészáros (Tököli), Dorobantu (Barborik). Vezetőedző: Róth Antal.

A pályán hosszirányban fújó igen erős szél az első félidőben a vendégeket támogatta, és ezt jól kis is használták, egymás után vezették gyors támadásaikat. Első nagy helyzetüknél Tóth még bravúrosan hárított, de ezután nem sokkal már csak szabálytalanság árán tudtak hárítani a kapu előtt a védők. A megítélt 11-est Mészáros értékesítette, 1-0. Időközben a ZTE is vezetett néhány támadást, de helyzete megközelítőleg sem akadt annyi, mint a legutóbbi mérkőzésen. A félidő hajrájában Dorobantu szép egyéni teljesítménnyel növelte csapata előnyét. Szünet után azt lehetett remélni, hogy a ZTE a széltől támogatva javítani tud helyzetén, de csak annyi következett be, hogy némi mezőnyfölénybe került, azonban jóformán helyzetig sem jutottak el támadói. A PMSC jól védekezett, gyorsan kihozták kapujuk előteréből a labdát, és néhányszor meleg helyzetet teremtettek a hazaiak kapuja előtt, de az eredmény már nem változott. (Zalai Hírlap, 1994. febr. 4.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése