1994. február 2., szerda

1994. február 1. Pécsi MSC-Fordan - Mohácsi FC 1-1 (0-0)

Pécsi MSC-Fordan - Mohácsi FC 1-1 (0-0)
1994. február 1. Pécs, Kovácstelep, edzőmérkőzés. 100 néző.

Dienes András,
az olimpiai válogatott tagja
Vezette: Vavika. 
Góllövők: Tolocskó, ill. Nagy. 

PMSC-Fordan: Csaban - Dienes (Csoboth), Zare (Bódog), Braun (Csizi) - Tallósi, Rózsa (Tolocsko), Lengyel, Dorobantu, Palaczky (Fehér) - Tököli (Barborik), Mészáros (Ulrich). Vezetőedző: Róth Antal.

Mohács: Szabó A. - Becker, Katona, Tóth (Rigó), Burai - Nagy, Bíró, Hrotkó (Szugfill), Schwarczkopf (Csibi) - Szabó Zs. (Vezér), Várda (Horváth).

Sérülés és légióshullám Pécsett 

Szegény Róth Antal! Főhet a feje a PMSC-Fordan vezetőedzőjének. Nem elég, hogy csapatának nem megy a játék az előkészületi mérkőzéseken, hogy sok a sérültje, ráadásul van, aki nem áll be a sorba. Tényleg döcög mostanság a pécsiek játéka. Edzőmeccsen szombaton 3-0-ra kikaptak az NB III-as DD Gáz SC-től, most pedig csak döntetlent játszottak az NB II-es Mohácsi FC-vel. 

Mentség lehet erre, hogy a piros-feketéknél többen sérülés miatt nem szerepeltek. Közülük Azoitei érzi a legrosszabbul magát, állítása szerint részleges térdszalagszakadása van, három hete nem edz. Dárdainak és Ulveczkinek a bokája fáj, mások influenzásak. Hiányzott a Duna-partiak ellen Kocsis is, akit fegyelmezetlenség miatt Róth Antal a juniorokhoz száműzött. A híreink szerint a középpályás az egyik edzésen nem jelent meg, s ez volt az utolsó csepp a pohárban... Pályára lépett a PMSC-Fordanban egy újabb külföldi, Dorobantunak hívják, próbajátékon van Pécsett. A román Baia Mare együttesének tagja (itt játszott korábban Azoitei is), a legutóbbi bajnokságban 12 gólt lőtt a csatár. A szerződtetése ügyében folynak a tárgyalások a két fél között. Ha a pécsiek meg tudják szerezni, akkor valamelyik másik idegenlégiósuktól meg kell válniuk, ugyanis Róth Antal szerint túl sok külföldi lesz már a keretükben. 

A PMSC Fordán a jövő héten szlovák túrára indul, Nyitrán és annak közelében játszik három előkészületi mérkőzést, első és második ligás csapatokkal. 
(Nemzeti Sort, 1994. február 2.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése