1994. február 20., vasárnap

1994. február 19. Pécsi MSC-Fordan - Bajai FC 2-1 (1-1)

Pécsi MSC-Fordan - Bajai FC 2-1 (1-1)
1994. február 19. Pécs, Kovácstelep, edzőmérkőzés. 25 néző.

Ifj. Bogyay Zoltán
Vezette: Georgiu. 
Góllövők: Tököli, Lengyel, ill. Szabó Z.

PMSC-Fordan: Bogyay (Regős) - Csizi, Zare (Tallósi), Braun (Dienes), Palaczky (Vókó) - Csoboth, Pest (To- locsko), Mészáros (Lengyel), Rózsa Tököli, Dorobantu (Ulveczki, Azoitei). Vezetőedző: Róth Antal.

Baja: Szabó L. (Tomik) - Kovács B. (Goretity G.), Raffai (Kiss J.), Szabó Z. (Palla) - Koch (Goretity K.) Imre (Kiss M.), Kovács I. (Carlos), Faddi (Szűcs), Adám (Szentmártoni) - Csintalan (Szili), Horváth Á. (Pohner). 

A baljós előjelek ellenére... 

Veszélyességi pótlékot érdemelt volna az a néhány néző, aki a hóviharban végig dideregte a PMSC-Fordan- Bajai FC előkészületi mérkőzést. Már az is nagy szó, hogy az NB II-es csapat ebben az ítéletidőben szombat reggel el mert indulni Pécsre. 

A néhány nézőn kívül fáztak a játékosok is. Talán egyedül Szabó László, a bajai kapus nem, neki ugyanis akadt dolga. A pécsieknél hosszú kihagyás után már 15 percet játszott a végén a sérüléséből felépült Azoitei is. Ez jó hír a piros-feketék számára, az viszont egyáltalán nem, hogy első számú kapusuk, az ukrán Csaban hétközben megsérült, a térdét kedden operálják az egyik pécsi kórházban. Azt még nem döntötték el a mecsekaljai klub vezetői, hogy vesznek-e egy új kapust, vagy 
a régiek - Bogyay és Regős - közül élvezi valamelyikük a bizalmat. Valószínűleg új kapuvédő után néznek, mert Csabanra porcműtétje miatt két hónapig nem lehet számítani. (Nemzeti Sport, 1994. február 20.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése