1993. február 7., vasárnap

1993. február 7. FC Spartak Trnava - Pécsi MSC 2-0 (1-0)

FC Spartak Trnava (csehszlovák) - Pécsi MSC 2-0 (1-0)
1993. február 7., Nagyszombat, Nemzetközi edzőmérkőzés.

Tudomásunk szerint a PMSC az alábbi összeállításban játszott:

PMSC: Csaban (Bogyay) — Ulveczki (Dienes), Balog, Braun, Palaczky — Medgyes (Rózsa), Dárdai (Szabó), Kocsis (Tolocskó), Vókó — Barborik (Magyar), Azoitei (Lengyel). Vezetőedző: Koller Nándor.

„Hasznos volt a szlovák túra” 
Hazatért szlovákiai túrájáról a PMSC NB I-es labdarúgó csapata. A pécsiek a kinti edző- táborozásuk során három mérkőzést játszottak, a mérlegük: két döntetlen és egy vereség. 
- Mindenképpen hasznos volt a túra. Négy hetes kemény alapozás után mozdultunk ki, Nyitrán kitűnő volt az ellátásunk, a körülményekhez képest jó pályákon mérkőzhettünk meg három ottani első ligás együttessel. Képet kaphattunk arról, hogy a felkészülésünk hogyan áll. A (cseh)szlovák futball harcosabb, keményebb, mint a magyar, volt mit tanulnunk. Két mérkőzésünkön álltuk a sarat, a Spartak Tmava azonban túlontúl keményen futballozott, szétrúgott bennünket, amit a játékvezető megengedett. Tőlük 2-0-ra kikaptunk. Örömteli, hogy a sérültek rendbe jöttek, a felgyógyult Braunnal és Palaczkyval szervezettebb lett a védelmünk - mondta Koller Nándor vezető edző. (Dunántúli Napló, 1993. febr. 9.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése