1992. február 22., szombat

1992. február 22. Zalaegerszegi TE - Pécsi MSC 0-1 (0-0)

Magyar Zsolt
Zalaegerszegi TE - Pécsi MSC 0-1 (0-0)
1992. február 22. Zalaegerszeg, edzőmérkőzés. 200 néző.

Vezette: V: Németh F. 
Góllövő: Magyar.

ZTE: Vincze (Halász) — Zugor, Horváth A., Szabó I., Horváth J. (Belső) — Dobos (Fujsz), Rózsa, Kovács L. (Szabó I.), Farkas — Varga, Palcsa. Edző: Mihalecz István.

PMSC: Kovácsevics — Kónya, Balog, Lőrincz, Kocsis (Vókó) — Jenei (Szabó), Ulveczki (Nagy Cs.), Bódog, Túri — Magyar, Czéh. Edző: Garami József.

Mintha bajnoki lett volna... 
Zalaegerszegen két olyan csapat találkozott edzőmérkőzésen, amelyet az NB I-es táblázaton nagy távolság választ el egymástól. Két dologban megegyeznek: mindketten nagyon kevés gólt lőttek az ősz során. Ezenkívül, a PMSC is és a ZTE is szerdán otthonában kapott ki NB II-es edzőtársaitól. 
A találkozón most — mint cseppben a tenger — visszatükröződött az egész őszi teljesítmény: nagy becsvággyal küzdött minden játékos, sok helyzet akadt itt is, ott is, ám végül is csak egyetlen gól esett, amely a PMSC győzelmét, a ZTE vereségét jelentette. 
Néhány nappal ezelőtt a két szakvezető úgy nyilatkozott, hogy csapata nagyjából már összeállt, most azt kérdeztük meg tőlük, hogy nincsenek-e újabb fordulatok. 

Mestermérleg:
Mihalecz István: — Tóth kapusunk megsérült, ezért helyettesei védtek. Gondom tulajdonképpen csak a támadósorban van, itt még előfordulhatnak változtatások. 
Garami József: — Kevesen vagyunk, tehát nagy változtatásra nincs lehetőségünk. A most játszottak még kiegészülnek a jelenleg sérült Palaczkyval, Belanskyval és Braunnal. A bajnoki nyitányon Palaczkyval és Belansikyval remélem, már találkozhatnak majd a nézők, Braunnal viszont más a helyzet. Lehet, hogy egy rövid injekciókúra rendbe hozza, és rövidesen játszhat, de fennáll az operáció eshetősége is. Ha ez bekövetkezik, akkor a tavaszi idényben aligha számíthatok rá. Két kapusunk közül pillanatnyilag Kovácsevicset ítélem jobb formában lévőnek, ezért néhány meccsen neki adok majd lehetőséget. Még annyit a kapussal kapcsolatban, hogy Pécsre kell majd bevonulnia katonai szolgálatra, ezért talán nem hiányzik majd sokat az edzésekről. (Nemzeti Sport, 1992. febr. 23.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése