2024. március 17., vasárnap

2024. március 17. Aqvital FC Csákvár - Pécsi MFC 1-0 (0-0)

Aqvital FC Csákvár - Pécsi MFC 1-0 (0-0)
(forrás: pmfc.hu)

2024. március 17. Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, NB II. 25. forduló. 200 néző. 

Vezette: Sipos Tamás (Punyi Gyula, Márkus Péter - Nagy Róbert).
Gólszerző: Simon A. (1–0) a 89. percben.
Sárga lap: Szalai 25', Babós 74' illetve Terbe 74', Pejovic 81'.

FC Csákvár: Zelizi – Szalai P. (Nahirnij, 56.), Babós L., Karacs, Murka – Ominger, Mészáros D., Szakály D. – Tamás N. (Jablonszkij, 81.), Nagy Z. (Simon A., 64.), Gazdag V. (Dusinszki, 64.). Vezetőedző: Tóth Balázs.

PMFC: Varasdi – Miknyóczki, Rácz L., Pejovics, Hadaró (Majnovics, 82.) – Lacza (Vas B., szünetben), Terbe, Hudák M., Szabó M. – Gera Z. (Rácz B., 56.), Harsányi I. (Tóth-Gábor, 90.). Vezetőedző: Mátyus János. Megbízott edző: Czinkon Szabolcs.

Lesz még rosszabb?

Bár az első félidőben labdabirtoklás tekintetében az eltiltása miatt Mátyus János vezetőedzőt nélkülöző Pécs volt fölényben, támadói egyszer sem tették próbára Zelizi Patrikot. A hazaiak átaludták az első húsz percet, a játékrész közepére azonban felébredtek, és négy óriási helyzetet is kidolgoztak. A csákváriak házi gólkirálya, Nagy Zoárd egymaga három gólt is szerezhetett volna, de Varasdi Dániel mindannyiszor bravúrral hárított.

A térfélcserét követően már a Baranya vármegyei gárda is eljutott a kapuig, ám Szabó Máté kivételével egyetlen játékosa sem jelentett igazi veszélyt a házigazdák kapujára. Az utolsó percekben mindkét gárda mindent megpróbált a győztes gól megszerzése érdekében. Ez a hazaiaknak jött össze, miután Simon András legszebb napjait idéző mozdulattal fejelt a kapuba. A Csákvár győzelmének köszönhetően ellépett riválisaitól, ellenben a Pécs egyre nehezebb helyzetbe kerül. (NS Online)

MESTERMÉRLEG
Tóth Balázs: – Helyenként egészen jól játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki, de ki is hagytuk azokat. Szerencsére van egy Simon Andrásunk, aki az utolsó percben megmutatta, hogyan kell gólt szerezni. Fontos győzelmet arattunk.
Czinkon Szabolcs: – Igazi ki-ki meccset vívtunk. Hiába szereztünk a második félidőben szabályos gólt, nem mindenki látta úgy… A találkozó összképe alapján akár egy pontnál is többet érdemelhettünk volna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése