2021. augusztus 8., vasárnap

2021. augusztus 8. Szentlőrinc SE - Pécsi MFC 1-1 (0-0)

Szentlőrinc SE - Pécsi MFC 1-1 (0-0)
2021. augusztus 8. Kaposvár, Rákóczi-stadion. NB II., 2. forduló. 500 néző.

Iksz
(foto: NS Online)
Vezette: Kovács Imre (Huszár Balázs, Kiss Balázs - Gaál Ákos).
Góllövők: Bányai 65' illetve Adamcsek 71'.
Sárga lap: Maduka 36' illetve Adamcsek 57'.

Szentlőrinc: Hajagos – Erdélyi, Keresztes, Tamás, Németh – Havas, Jancsó (Szinanovics, 69.) – Harsányi (Cenaj, 69.), Bányai, Maduka (Kiss-Szemán, 46.) – Grumics (Törőcsik, 89.). Vezetőedző: Marián Sluka.

PMFC: Helesfay – Sági (Kónya, 46.), Rácz, Dávid, Katona – Svedjuk, Futó (Bartha, 69.), Hursán (Tölgyesi, 69.), Marquez-Airosa (Grabant, 61.) – Geiger, Bíró (Adamcsek, 46.). Vezetőedző: Vas László.

Kaposvári iksz

Baranyai rangadó Somogyban? Hát, igen... A szentlőrinci csapat pályájának felújítása miatt Kaposvárott találkozott egymással a két NB II-es csapat. Mit lehet erre mondani? Ellenfelünk stadionja legalább épül...

Frappáns átcsatolás lenne azt írni, hogy nálunk pedig a csapat épül, de sajnos, nem tudjuk ezt őszinte szívvel kijelenteni. Arra, amit vasárnap láttunk, nem lehet mást mondani, csak azt, hogy egy nyögve nyelős, izzadtságszagú döntetlen. Ötletet és a spontaneitást teljesen nélkülöző, kiszámítható, sablonos pécsi játék.

Adamcsek a gólvágó
Két meccsen egy pont. A tavalyi negyedik helyezettől kevés. A három pontra egyetlen pillanatig sem volt valós esélyünk. Sőt! A meccs egy rövid szakaszában az eredmény után futottunk, hiszen a 65. percben Bányai szerzett vezetést a pályaválasztó csapatnak. (1-0)

Szerencsére nem kellett sokáig várni a pécsi egyenlítésre, hiszen a szünetben becserélt Adamcsek szépségdíjas gólt szerzett. A támadó klasszis mozdulattal, fordulásból vette be a lőrinciek kapuját a meccs 71. percében. (1-1) Számunkra érthetetlen, hogy egy ilyen kvalitású csatár miért nem sztenderd kezdőjátékos a csapatban. Miért kell őt egy félidőt a kispadon jegelni?

Nagy kár, hogy sokkal többet nem lehet erről a meccsről írni. Az egyetlen pozitívum, hogy megőriztük veretlenségünket a Szentlőrinc ellen - már ha kizárólag az NB II-es bajnoki találkozókat számoljuk.

Csak a Munkás!

Mestermérleg (NS Online):
Marián Sluka: – Sajnos más megyében kellett játszanunk a rangadót, amely igen harcosra sikerült. Lefutballoztuk a Pécset. Jókor szereztük a gólt, de több helyzetet is kihagytunk. Figyelmeztettem a fiúkat, amikor Adamcsek Máté pályára lépett, és be is bizonyította, hogy milyen szintű támadó. Megérdemeltük volna a győzelmet.
Vas László: – Érzelmekkel, sok párharccal teli mérkőzést játszottunk, amelyen nem a játék, hanem a küzdés és a harc domborodott ki. Görcsösek voltunk, nem mertük játszani a játékunkat. Azon kell dolgoznunk, hogy ne futballozzunk idegesen, biztos vagyok benne, hogy ez sikerül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése