2021. augusztus 18., szerda

2021. augusztus 18. Pécsi MFC - Soroksár SC 1-1 (0-1)

Pécsi MFC - Soroksár SC 1-1 (0-1)
2021. augusztus 18. Pécs, PMFC-stadion. NB II., 4. forduló. 1.000 néző.

Vezette: Berényi Tamás (Baghy Csaba, Kiss Balázs - Kovács Imre).
Góllövő: Katona 50' illetve Szerető 3'.
Sárga lap: Kövesdi 43', Geiger 60', Rácz L. 75' illetve Pászka 18', Major 86'.

PMFC: Helesfay – Króner, Rácz L., Preklet, Svedyuk (Katona L., 13.) – Grabant (Marques-Airosa, 59.), Tölgyesi (Geiger, a szünetben), Hursán, Hegedűs – Kövesdi (Szabó Z., 90+1.), Adamcsek (Bíró, 59.). Vezetőedző: Vas László. Megbízott edző: Kulcsár Árpád.

Soroksár: Major – Ternován, Gengeliczki, Gyömbér, Pászka – Csernik, Katona M. – Szerető (Ladányi, 65.), Lőrinczy (Korozmán, 75.), Hajdú (Magyari, 65.) – Kovác A. (Lovrencsics B., 65.). Vezetőedző: Lipcsei Péter.

Megint döntetlen

Nem kezdődött álomszerűen a Pécs számára a hétközi hazai mérkőzése. Szerető révén már a 3. percben megszerezte a Soroksár a vezetést, amit volt is esélye növelni, de a befejezések nem voltak ehhez elég pontosak, vagy épp a piros-feketék értek vissza blokkolni. A folytatásban aztán feljött a PMFC is, s már az első félidőben is alakított ki több olyan helyzetet, amelyből könnyedén gólt szerezhetett volna, de a kapufa nem volt Hegedűsékkel.

A fordulás után aztán gyorsan megszerezte Katona Levente az egyenlítő gólt egy nagybedobást követő kavarodásban. Bár mindkét csapat ment a győzelmet jelentő találatért, azt nem sikerült megszerezni. Igaz, a védelmek nem is hagytak annyi helyet, hogy igazán nagy ziccerbe kerüljenek a támadók. Így maradt az 1-1 a hajtós, sok párharccal tarkított találkozó végére, ami egyik csapatnak sem ideális. 

Mestermérleg:
Kulcsár Árpád: – Elment a hangom, nem vagyok hozzászokva a meccseléshez… Sok hiányzónk volt, de ez nem mentség. A korai gól után kicsit szétestünk, de a játékunk lassan kezd ahhoz hasonlítani, amelyet elvárunk. Sajnos ilyen passzban vagyunk, vissza kell térnünk a helyes útra.
Lipcsei Péter: – Ha az első félidőben kicsit figyelmesebbek vagyunk, három nullal lezárhattuk volna a mérkőzést. A másodikban már ránk jött a Pécs, így reális az eredmény.

(NS Online)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése